FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - CFR CLUJ 0-2

Flavius Stoican, declarație ciudată după înfrângerea cu CFR Cluj: "Diferența de valoare nu s-a simțit"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 23:10

Flavius Stoican, tehnicianul lui CSM Poli Iași, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa în meciul cu CFR Cluj, scor 0-2. 

"Sunt convins că vor veni și momente bune pentru jucătorii noștri de atac. Trebuie să învățăm din greșeli. Am întâlnit o echipă solidă, oportunistă și s-au impus cei mai experimentați, au marcat două goluri din două jumătăți de ocazie.

Îmi felicit jucătorii, e greu să joci pe o asemena temperatură, iar ei și-au dat viața pe teren. Avem un program destul de greu, dar trebuie să jucăm, de asta suntem plătiți. Jocurile nu se câștigă pe calitatea deosebită a adversarilor, ci pe greșelile făcute. Diferența de valoare în teren nu s-a simțit azi cu CFR.

Ne așteaptă un meci greu cu FCSB, dar am încredere că jucătorii mei vor încerca să scoată maximum din  acea partidă. Vreau doar să jucăm fotbal", a declarat Flavius Stoican, la TV Dolce Sport. 

"Am întâlnit o echipă puternică, care se va bate cu siguranță la campionat. Trebuie să uităm acest meci și să încercăm să adunăm punctele.

Noi suntem conștienți că ne așteaptă multe meciuri grele și avem nevoie disperată de puncte. Sperăm să trecem cu bine peste această perioadă"Andrei Cristea, atacant Poli Iași

Vezi aici cum s-a scris povestea meciului CSM Poli Iași - CFR Cluj 0-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 August 2017, 10:44

"In afara de cele 3 goluri, ei nu au avut nici o ocazie" a mai spus un alt celebru rinamovist in trecut inainte sa spuna ca plecarea de la rinamo e un pas inainte....Se pare ca acolo se strang oameni extrem de inteligenti.

439542782916624
Ervin Elias  •  06 August 2017, 09:32

Abia acum poate vedea ALONA, șefa clubului israelian H. Beerșheva , care l-a dat pe HOBAN LA CLUJ.....CE PROSTIE CRASĂ!NESĂBUITĂ.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  06 August 2017, 00:49

mentalitate de dinamovist prost: ca ei nu e nimeni, nimeni nu i-a depasit chiar daca i-a batut cu 7-0

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close