FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican filozofează: "Trebuie să fiu un scut în faţa negativismului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 14:06

Flavius Stoican ia asupra sa responsabilitatea ultimelor două eşecuri, 0-2 cu FC Braşov şi 0-3 cu CFR Cluj, şi a încercat aseară şi astăzi să remonteze moralul firav al elevilor săi.

Tehnicianul dinamovistul a oferit şi o declaraţie în exclusivitate pentru GSP.RO: "Eu sînt vinovatul fără vină pentru că nu am fost pregătit să fiu un scut în faţa echipei împotriva negativismului adunat în jurul lui Dinamo în ultimele zile. Dar voi învăţa să fiu.

Nu sîntem genii la Dinamo, dar ştiu cît de mult muncesc jucătorii mei la antrenamente şi la meciuri şi cît de mult vor ei să ajungă mari fotbalişti.

Sînt sigur că vom reveni şi aşa cum i-am dus pe locul 4, tot eu, împreună cu ei, o vom scoate la capăt şi vom merge în Europa. Vreau să le spun doar atît, sînt mîndru de ei".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
cainerau1953
cainerau1953  •  08 Mai 2014, 14:34

in curand veti juca cu tribunele goale ca in perioada Borcea,Badea,turcu,etc ne-am saturat de gogosile astea ieftine umplute cu minciuni !!! ori investiti ori plecati draq, Dinamo nu e o afacere !!!

ioantanasa1982
ioantanasa1982  •  08 Mai 2014, 14:27

Stoicaneee...lasa-te de filozofie ca te faci de ras...esti slab si mental si ca antrenor...multe victorii obtinute de echipa ta sunt la un gol diferenta (1-0, 2-1), nu ca asta ar fi neaparat ceva rau...insa lipsa consistentei din mai toate meciurile cred ca afecteaza cel mai mult pe "minunatii suporteri"...Dinamo are mare nevoie de FOTBALISTI , nu de jucatori sau scuturi...parerea mea

redbuldog
redbuldog  •  08 Mai 2014, 09:50

Dl stoican mai lasa-ne tata cu gafele tale interminabile...!Dinamo e un brand care ar trebui sa fie respectat si nu mai suportam ironiile adversarilor pe seama neputintei actionarului.stafului si al jucatorilor..haosul domneste la acest club,la toate nivelurile,toti iesiti si ,,pozati'' in nevinovati, aratand cu degetul pe unul sau altul!Incerca sa ti echipa motivata pana la sfarsitul returului,sa obtii rezultate si puncte,caci numai asa poti sa-i apropii pe fani,altfel riscati sa jucati in curand cu tribunele goale...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează