FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL, AZI, ORA 20:30, IN DIRECT PE LOOKTV, DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Flavius Stoican începe tare al doilea mandat la Dinamo: "Sper să se supere cei care nu joacă!"

Articol de , - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 23:10

Antrenorul de 38 de ani spune că ştie cum să gestioneze problema moralului jucătorilor-rezervă. Stoican consideră că nemulţumirile fotbaliştilor sînt o dovadă de valoare.

Flavius Stoican vrea să evite greşelile lui Mihai Teja, care şi-a atras duşmănii în lot din cauză că a clacat în comunicarea cu jucătorii pe care îi trimitea în tribună, un amănunt ce-a dus la divorţul prematur.

Noul Mister a explicat ieri, pe un ton ferm, pentru Gazeta Sporturilor, care va fi modul său de abordare a acestei probleme. Unul nu foarte confortabil pentru cei ce vor sta rezerve, chiar dacă e vorba de oameni cu care Flavius a mai lucrat şi care au aplaudat revenirea sa la cîrma echipei.

"Cei fără valoare se mulţumesc să-şi ia banii"
"Eu mă bucur foarte mult şi chiar sper să se supere cei care nu joacă! Din punctul meu de vedere, acest lucru denotă valoare şi caracter puternic, iar eu de asta am nevoie în vestiar! Doar un jucător fără valoare se mulţumeşte să fie rezervă şi să-şi primească banii. Eu am să port discuţii detaliate cu fiecare băiat ce nu prinde primul «11» şi am să-i explic cu lux de amănunte cum gîndesc şi de ce trebuie să stea pe bancă la partida respectivă. Am fost fotbalist şi ştiu foarte bine cît de mult contează ca antrenorul să vorbească cu tine, să înţelegi ce vrea să facă şi nu să îţi comande pur şi simplu", a comentat tehnicianul de 38 de ani.

1 victorie şi 2 remize are Stoican ca antrenor al "cîinilor" împotriva Ceahlăului

"Este un lot mult mai bun faţă de cel pe care l-am lăsat. Sînt jucători de calitate, toată lumea o vede. Sînt fotbalişti apropiaţi valoric pe fiecare post" (Flavius Stoican)

"Jucătorii nu au sărit pe pereţi cînd m-au văzut, dar au zîmbit, i-am simţit degajaţi. Aş vrea să-i fac să aibă entuziasm" (Flavius Stoican)

654945-dinamo-ceahlaul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
loritzu
loritzu  •  14 Martie 2015, 13:41

Sper sa ti-o iei in botic mult si adanc impreuna cu borfeturile din gasca ta !!

dinamir
dinamir  •  14 Martie 2015, 12:51
Postat de navzar_t pe 14 Martie 2015, 11:13

Puteam sa jur ca asta incepe cu boubacar. Mai bine jucam in 10, boubacar ofera mai mult pase atacantilor adversi decat le ofera coechipierii

Asta este echipa facuta de jurnalisti.Pai Machado este suspendat si ei l-au bagat in primul 11.Ziariistii lui peste. Si nu stiu ce se tot baga Eduard Apostol sa scrie despre Dinamo.

navzar_t
navzar_t  •  14 Martie 2015, 11:13

Puteam sa jur ca asta incepe cu boubacar. Mai bine jucam in 10, boubacar ofera mai mult pase atacantilor adversi decat le ofera coechipierii

Vezi toate comentariile (4)
Comentează