FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican laudă Concordia înainte de meciul direct: "Acolo este un grup bun"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 13:23

Dinamo şi Concordia Chiajna vor juca marţi într-un meci contînd pentru etapa a 22-a din Liga 1, iar antrenorul "cîinilor", a vorbit despre duelul cu echipa lui Şumudică.

"Vom avea un meci dificil pentru că la Chiajna este un grup bun, cu jucători care au încredere în ei şi care au un moral bun. Întîlnim un adversar care în ultimul timp a făcut meciuri foarte bune şi are în componenţă jucători care pot face diferenţa. În ceea ce priveşte echipa noastră, sîntem motivaţi, sîntem dornici, vreau să jucăm fără stres şi fără presiune.Eu vreau să cîştig acest meci şi vom juca la victorie", a spus Stoican la DolceSport, la conferinţa de presă.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre prestaţia lui Gicu Grozav din ultimele meciuri şi despre jucătorii care vor rămîne în afara lotului în meciurile echipei.

"Pentru mine e important să-i fac pe jucători să creadă că pot mai mult. Jucătorii trebuie să înţeleagă că nici unul nu este mai bun decît celălalt şi că unii vor mai rămîne în tribună. Voi încerca să le explic cît mai bine. Important este ca în meciuri, jucătorii să dea totul şi să facă ceea ce pregătim la antrenamente.

Mă bucur pentru Gicu Grozav că a marcat şi sper să continue să joace bine şi să se pună în folosul echipei. Pentru mine e mai important să dea o pasă de gol, decît să marcheze. Pentru el este important să joace cît mai bine şi vom vedea la vară ce va fi", a adăugat Stoican.

Meciul Dinamo - Concordia se va disputa marţi de la ora 17:30, în direct pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi Look Plus şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
spartanul
spartanul  •  17 Martie 2015, 10:00

alo stoicane lasa laudele altora si ia 3 puncte cu sumudel ca daca incepi cu suze nu e bine nene

luc11
luc11  •  17 Martie 2015, 00:53

nu de mult erau comentarii de genul ca exista doi antrenori de bun simt in Liga I : Stoican si Galca, ca Stoican a facut rezultate cu ciurucuri s.a.m.d.acum plangem dupa Teja... ce mare antrenor era...nu avem dupa cine plange pt ca in afara de o repriza echipa nu a jucat nimic...asa e, mai trebuia lasat cateva etape, dar in viata trebuie sa te agati mai tare de sansele care-ti apar

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  16 Martie 2015, 23:33

ASA CAP DE BETON,AI GASIT -BAIETII- CAM TIMORATI SI ACU LE RIDICI MORALU, NU I ASA?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close