FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 1-1

Flavius Stoican, mulţumit de remiza cu CS U: ”Craiova s-a apărat foarte bine, ne era greu să luăm 3 puncte”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 23:36

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre remiza obţinută de echipa sa cu CS U Craiova, scor 1-1.
"Ne aşteptăm să avem un meci greu în faţa Craiovei. Au fost două reprize diferite. În prima parte am luat gol dintr-o fază fixă şi ne-a fost foarte greu să revenim. Craiova s-a apărat foarte bine, foarte exact, iar rezultatul mi se pare echitabil.

Am avut cîteva şanse să marcăm în partea secundă, dar n-au fost ocazii mari. Nu cred că a fost o presiune în plus faptul că l-am comemorat pe Cătălin Hîldan. Am încercat să îi motivăm astfel. Ne-am dorit mult să le oferim suporterilor un succes, dar ne-a fost greu să luăm 3 puncte”, a spus Flavius Stoican la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Octombrie 2014, 15:13
Postat de dinamo_forever_77 pe 05 Octombrie 2014, 23:46

Tu nu ii vezi inainte de meci Stoicane? Tu nu vezi ca Rotariu este in plus de ceva vreme? Dar pe Matei il vezi? Ce sa mai zic de Boubacar. Ce faci la antrenamente tata?

ai pus punctul exact pe "I", exact acolo unde exista musuroiul petardoizilor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Octombrie 2014, 15:11
Postat de eshayk pe 06 Octombrie 2014, 00:10

Stoicane du-te ma la reciclare ,nu-i de tine meseria asta !

..))) sunt placut surprins sa vad ca mai toata suflarea dinamovista care a postat aici deja si-a data seama cine e Cap de Ciment, si ca el e unicul vinovat de modul cum este asezata echipa in teren, la start de meci.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Octombrie 2014, 15:09
Postat de nicolas.p pe 06 Octombrie 2014, 12:30

Subscriu total la cele spuse de tine...omul asta isi bate joc de noi,vine cu tot felul de lozinci tampite cum ca el iubeste Dinamo si nu pleaca...vrea sa ia campionatul,dar asta probabil cand viseaza el inainte de fiecare meci...Stoicane,iti aduci aminte ca la meciul cu U Cluj am jucat cu un om in plus o gramada de minute si ne-au dominat de nu mai stiam de noi?...si ei au un lot la fel de slabut ca al nostru ,dar au aratat dorinta si o tactica de joc pe care a pregatit-o acel Teja...pe cand tu: doar declaratii idioate,imi este si rusine cand ma gandesc cum zambesc toti in urma ta.Pleaca..lasa-ne cu durerea noastra nu o mai amplifica si tu daca tot iubesti Dinamo.Citeste ce spun oamenii aici

..)) din pacate, si tu si eu am spus adevarul, dar sunt dezamagit de acest adevar pe care noi il stim si il spunem public. sper ca si alti dinamovisti sa il recunoasca si pe viitor sa sanctionam ce face Cap de Ciment, pe stadion. sa plece. nu are treaba cu meseria de antrenor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează