FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican s-a răzîndit: "Poate nu plec de la Dinamo chiar dacă pierdem cu Rapid" » Cum îl laudă antrenorul pe Ionuţ Negoiţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 15:43

La finalul meciului cu CSMS Iași, 0-1, Flavius Stoican a declarat că demisionează de la Dinamo, dacă va pierde cu Rapid.

Cu toate astea, antrenorul a spus că există posibilitatea să rămînă la Dinamo, dacă Ionuţ Negoiţă îi va cere asta.

" După meciul cu Iaşi am declarat că dacă nu voi cîştiga cu Rapid voi avea o discuţie cu domnul Negoiţă.

Pentru mine acest om reprezintă totul. Este alături de echipă şi îi încurajează mereu pe jucători. Noi trebuie să îl facem fericit.

Sînt foarte multe atacuri, de la oameni care au jucat fotbal şi asta mă doare. Este uşor să arunci cu noroi într-un om care sprijină Dinamo, dar noi trebuie să le închidem gura la toţi.

Eu fac tot ce îmi stă în puţină ca echipa să meargă bine. Dacă rezultatele nu sînt aşa cum îmi doresc eu, am o oarecare jenă faţă de acest om. Nu stau într-un loc, dacă lucrurile nu merg bine.

Dar dacă domnul Negoiţă consideră că trebuie să mergem pînă la capăt, eu nu părăsesc echipa. Îmi este ruşine pentru că nu putem merge pe o pantă ascendentă" a spus Flavius Stoican în conferinţa de presă.

Meciul Dinamo - Rapid se va disputa sîmbătă, 11 aprilie, ora 19:00, în direct pe DigiSport 1, LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
zecs93
zecs93  •  29 Septembrie 2015, 18:23

pleaca bah ca ne bagi in B

loritzu
loritzu  •  11 Aprilie 2015, 12:12

Asta ne face cu nervii pe toti, are mintea odihnita si anduranta e mult mai mare ...cred ca poate sa o tina asa un an inainte fara sa clipeasca. Pana nu il alungam fizic nu cred ca pleaca, o alta varianta ar fi 0 spectatatori, dar am primit lectii de mentalitate de cum sa-ti sustii echipa indifferent de ce se intampla, asa ca ma abtin.

rangers94
rangers94  •  11 Aprilie 2015, 05:41
Postat de nicolas.p pe 10 Aprilie 2015, 19:36

Nu stiu cum se numeste boala de care sufera stoican,dar sigur nu are leac...Omule nu intelegi ca ai distrus echipa?A mai fost si pe vremea lui Andone o perioada mai slaba cand nu am castigat parca 7 meciuri la rand ,dar acum suntem de tot rasul prin ceea ce jucam.Nu stiu ce tot motivezi tu acolo la jucatori,dar pe noi sigur ne-ai motivat sa nu mai venim la merciuri.Daca spui ca tii la aceasta echipa ,dovedeste-o...PLEACA stoicane...mergi la scoala,incepi si tu cu o echipa din judet (pt.ca asta este nivelul tau,pe care tii sa-l implementezi si la Dinamo)...Lasa-ne,te rugam...acum in preajma sarbatorilor Pascale poate se intampla o minune si pentru noi si... PLECI.

***..................nu glumesc .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează