FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / CORESPONDENŢĂ DIN MOTTRAM HALL

Flavius Stoican ştie ce echipă are prima şansă în sezonul viitor: "E favorită la titlu"

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 22:43

Stoican este de părere că echipa lui Mutu şi Lucescu junior poate cîştiga campionatul.

Flavius Stoican a făcut adevărate crize de nervi în amicalul cu Celtic Stalybridge (2-1), la un moment dat intrînd pe gazon spre a-i explica lui Velici, cu mişcări largi şi parcă de dans, cum ar trebui să interpreteze anumite faze. "Nu vreau să fac show, însă încerc să le explic jucătorilor, chiar dacă nu întotdeauna pe un ton dulce, ce ar trebui să facă pentru a nu mai greşi în jocurile oficiale", a explicat tehnicianul de 37 de ani.

Dacă jucătorii săi consideră că se pot lupta la titlu, în proximul sezon, Stoican a declarat: "Eu sînt mai ponderat în declaraţii. Îmi place să-i văd entuziaşti, dar trebuie să muncim şi să tratăm lucrurile cu măsură. Eu cred că Petrolul este principala favorită la titlu. Mutu încă mai are multe de arătat, Răzvan Lucescu e un antrenor capabil, echipa e sudată. Noi vom încerca să cîştigăm meci de meci. Steaua? Au fost nişte schimbări acolo, să vedem cum vor evolua, nu vă lăsaţi păcăliţi de rezultatele din amicale!".

Vrea dueluri cu italienii
Aşa cum a afirmat încă de la începutul pregătirilor, Flavius e interesat şi de rezultatele din amicale: "Vreau determinare şi atitudine. Vreau să cîştigăm orice întîlnire, orice trofeu, fie că este în partide de verificare, fie că e în oficiale. Mi-ar plăcea să disputăm amicale cu adversari tari. Eu zic că am face faţă cu italienii, c-o fi Juventus, Lazio sau Roma, am rezista. O să vedeţi asta dacă vom avea prilejul curînd".

Da, vrea jucători de la Botev!
Stoican a confirmat informaţiile oferite ieri în ediţia print a Gazetei Sporturilor, anume că şi-ar dori să profite de problemele cu care se confruntă Botev Plovdiv pentru a lua pe unul dintre Curtean, Benga sau chiar Luchin ori Hamza: "Orice e posibil. Sînt jucători de calitate acolo. Am înţeles că au probleme financiare bulgarii. În viaţă să nu spui niciodată niciodată! Unul sau doi poate vor ajunge la Dinamo".

"Am dori şi noi, cei din conducere, să fim campioni, dar mai avem mult de lucrat. Sînt jucători suficienţi în lot acum, avem asigurat şi prezentul, şi viitorul" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

"Putem să terminăm mai sus de locul 4 din sezonul trecut. Eu mi-aş dori şi Liga Campionilor, însă trebuie să trecem prin insolvenţă. E frustrant, dar e singura soluţie" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Să dau multe goluri"
Chiar dacă joacă mijlocaş central, uneori chiar în faţa apărării, brazilianul Elton a mărturisit că speră ca în viitorul sezon să puncteze de mai multe ori, după ce în primul an la Dinamo a marcat o dată în 25 de partide: "În amicale am dat şi pase decisive, am şi băgat mingea în poartă, încerc să îmi asum responsabilităţi pentru că vreau să marchez multe goluri. Simt că pot s-o fac".

Chin şi ratări cu Liga a 5-a
Roş-albii au avut de pătimit în amicalul de vineri seară, contra celor de la Celtic Stalybridge, din liga a 5-a engleză, însă cei intraţi în ultima jumătate de oră în formaţia lui Stoican au rezolvat victoria, a treia în partidele de verificare ale verii. În prima parte a meciului, "cîinii" n-au făcut diferenţa, mulţumindu-se cu posesia. După ce britanicii au înscris, în doar trei minute, Elton şi Lazăr au eliminat o eventuală ruşine, după care Dinamo a mai avut cel puţin 5 ocazii imense de a se detaşa de adversar.

Dinamo - Celtic Stalybridge (Anglia, V) 2-1 (0-0)
Au marcat: Elton (66), V. Lazăr (69) / Williams (47)
Dinamo: Samoilă (Bălgrădean, 46) - Anghelina (L. Rus, 60), M. Ioniţă (Durimel, 60), H. Crişan (Ad. Popa II, 60), Grecu (A. Radu, 46; Fai, 60) - F. Miranda (Nedelcearu, 46; Bărboianu, 60), I. Şerban (Boubacar, 60), Krausz (Elton, 60) - Buia (Gavrilă, 60), Lemac (Bilinski, 60), Velici (V. Lazăr, 60). Antrenor: Flavius Stoican

Inbox
- Astăzi, de la ora 17:00, la Leigh, Dinamo dispută amicalul cu Hearts of Midlothian, recent retrogradată din prima ligă scoţiană.
- Vali Lazăr ştie cum să-l motiveze pe camerunezul Fai înainte de meciuri: "Dai şi fugi, ca şi cum vine leul după tine! Hai, că tu eşti obişnuit cu asta!". :)
- Bălgrădean aşteaptă să plece în Azerbaidjan, oficialii dinamovişti discutînd cu mai mulţi impresari pentru a-i găsi un angajament portarului titular al roş-albilor.
- S-a anulat şansa de a juca un amical cu echipa secundă a lui Manchester City. "N-a fost să fie, cum la fel a fost şi cu Anderlecht, care trebuia să vină în Anglia, dar n-a mai sosit", a spus Stoican.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iulie 2014, 23:52
Postat de dinamovisturo pe 06 Iulie 2014, 21:26

Buni la echipa ar fi Benga si Hamza...ar rezolva posturile de care avem mare nevoie.

normal, dar astea sunt cai verzi pe pereti.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iulie 2014, 23:52

"Am dori şi noi, cei din conducere, să fim campioni, dar mai avem mult de lucrat. Sînt jucători suficienţi în lot acum, avem asigurat şi prezentul, şi viitorul" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo) "Putem să terminăm mai sus de locul 4 din sezonul trecut. Eu mi-aş dori şi Liga Campionilor, însă trebuie să trecem prin insolvenţă. E frustrant, dar e singura soluţie" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo) __ asa sa fie.

dinamovisturo
dinamovisturo  •  06 Iulie 2014, 21:26

Buni la echipa ar fi Benga si Hamza...ar rezolva posturile de care avem mare nevoie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează