FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Matei n-a trecut "dresajul" » Fosta perlă a Stelei rămîne în continuare fără echipă

Matei n-a impresionat cu nimic ieri, fiind de cele mai multe ori deposedat sau tamponat de adversari // Foto: Bogdan Bălaș
Matei n-a impresionat cu nimic ieri, fiind de cele mai multe ori deposedat sau tamponat de adversari // Foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 21:54

Fostul stelist a fost anunţat că nu mai face parte din planurile lui Dinamo din cauza prestaţiei slabe şi a pretenţiilor financiare ridicate.

Florentin Matei a devenit fotbalistul cu cel mai bun CV din punctul de vedere al echipelor importante din Europa pe la care a fost în probe! De ieri, mijlocaşul de 20 de ani a fost trimis acasă şi de Dinamo. Din 2011 şi pînă în prezent, micuţul mijlocaş a fost în teste la Fiorentina, Eintracht Frankfurt, AS Monaco, Cesena sau Metalist Harkov. Peste tot a fost refuzat!

Roş-albii nu l-au oprit din două motive. Din punct de vedere sportiv impresionează doar prin controlul balonului, însă fizicul firav l-a tras mereu înapoi. Ieri, contra Coronei, Matei a jucat 30 de minute, iar Gigi Mulţescu a fost total nemulţumit de randamentul său. Surse autorizate susţin că el oricum nu ar fi fost păstrat, întrucît tatăl fotbalistului ar fi cerut o sumă consistentă la semnătură şi un salariu de cel puţin 6.000 de euro lunar!

"Cîinii" nu i-au cumpărat bilet de avion pentru cantonamentul din Anglia, din perioada 1-13 iulie, şi i-au transmis fotbalistului de 20 de ani că-i liber să-şi caute echipă. De mai bine de doi ani, Matei nu a mai jucat nicăieri la nivel înalt, el evoluînd doar pentru echipa Primavera a lui Cesena.

Încă doi tremură
Pe lîngă Florentin Matei, Mulţescu mai este nemulţumit şi de alţi jucători. Printre cei vizaţi sînt Alexander Durimel şi Mirza Hasanovici. Amîndurora li s-au luat bilete de avion pentru turneul de pregătire din Anglia, însă nici unul dintre ei nu l-a impresionat pe tehnicianul de 61 de ani, iar surse autorizate susţin că este posibil ca nea Gigi să renunţe la ei pe ultima sută de metri.

75.000 de euro este cota de piaţă a lui Florentin Matei conform site-ului transfermarkt.de, ea scăzînd drastic în ultimii ani. În 2010, mijlocaşul era evaluat la 350.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Iulie 2013, 11:20
Postat de codrutz_18_2007 pe 30 Iunie 2013, 12:40

I-a distrus cariera taica-su. De 2 ani nu joaca pe nicaieri, se duce numai in probe, dc ? Pt ca nebunul ala de taica-su cere bani multi ca sa faca el burta mare. Baaaaa lasa ba copilul sa joace. Il vede al 2-lea Hagi, dar el nu poate sa stea n ghete ca-l sufla vantul .

Daca are sange in instalatie, pleaca si semneaza cu cine vrea, ca doar e major, dar trebuie sa demonstreze ca e fotbalist, nu circar !

gymd
gymd  •  30 Iunie 2013, 16:36

doamne ajuta sa scapam de Hasanovic si Durimel, astea au fost cei mai slabi de la Severin, primul ca drept dovada a gresit la primul gol, iar al doilea a fost jalon pe langa jucatorii coronei

zidane92
zidane92  •  30 Iunie 2013, 14:37
Postat de mihaitanase pe 30 Iunie 2013, 07:19

PAI DE UNDE SA DEA NEGOITA 6000 PE LUNA?CA E BUN SAU NU E BUN NU CONTEAZA .

da-i tu 6000 lui matei ca il sufla vantul pe teren

Vezi toate comentariile (9)
Comentează