FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Florentin Petre a povestit cum l-a ajutat Becali să scape de hepatita C: "Mi-a dat acest cadou, care costă 50.000 de euro"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 11:53

Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, a scăpat după 18 ani de virusul Hepatitei C și le-a mulțumit într-un mesaj pe facebook lui Gigi Becali și Anamariei Prodan, cei care l-au ajutat financiar în procurarea medicamentelor de care avea nevoie.

Acum, fostul fotbalist a dat detalii despre cum s-a întâlnit cu patronul de la FCSB și în ce a constat ajutorul pe care l-a primit.

"Eu am avut virusul ăsta hepatic din 2000. Am făcut tratament cu interferon şi am putut să îmi continui cariera de fotbalist. Acum doi ani a început să îşi facă de cap în corpul meu. Am decis să fac încă o dată interferon, dar m-am oprit pentru că nu mă simţeam bine. Apoi am decis să aştept până când am intrat în tratamentul nou, care e o minune și cu care 99% scapi de virusul ăsta. E un tratament scump și nu oricine îşi permite să dea 50-60.000 de euro. Trebuia să aştept luni bune de zile, pentru că sunt şi alţi oameni care erau în stare mult mai gravă decât mine.

Domnul Becali e un om foarte onest. A dat la spital vreo 20-30 de tratamente. Vorbeam cu Anamaria Prodan, care mi-e prietenă, și la un moment dat mi-a închis. După aceea m-a sunat şi mi-a spus că Becali a ajutat oamenii prin spital și că mă aşteaptă peste câteva zile.

Eu m-am dus la Becali și a strigat către o femeie care a adus trei flacoane. Mi-a spus «Florentin, ăsta e cadoul meu pentru tine». M-a luat, m-a pupat şi mi-a dat acest cadou pentru hepatita C, care costă undeva la 40-50.000 de euro. Mie mi-au dat lacrimile, nici nu am mai vorbit despre bani. Ştiam că e un om bun. Trebuie respectat şi admirat", a spus Florentin Petre pentru ProSport.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bigd
bigd  •  28 Septembrie 2017, 15:33

Barna din ochiul tau nu o vezi?

khal_37
khal_37  •  28 Septembrie 2017, 13:50
Postat de balauru48 pe 28 Septembrie 2017, 13:33

Tu, dar, cand faci milostenie, nu suna cu trambita inaintea ta, cum fac fatarnicii, in sinagogi si in ulite, pentru ca sa fie slaviti de oameni. Adevarat va spun ca si-au luat rasplata!

Ai grija ce-ti doresti...sa nu se inatmple. Poporul roman s-a saturat de mizeriile voastre.

khal_37
khal_37  •  28 Septembrie 2017, 13:49

***, tocmai pentru ca face ceva pentru tara asta in timp cei ei o distrug si ii calca in picioare imaginea si demnitatea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează