FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - U CRAIOVA, AZI, ORA 1800, GSPTV ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO

Florian Walter: "Am jucat extraordinar în ultimele meciuri, sînt sigur că vom cîştiga cu Craiova"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2011 12:35

Finanţatorul echipei U Cluj, Florin Walter, a prefaţat meciul de astăzi cu Universitatea Craiova, spunînd că este sigur de victorie, dar se teme în continuare de retrogradare. Meciul U Cluj - U Craiova se va juca de la ora 18:00 şi va fi transmis în direct pe GSPTV şi liveTEXT pe gsp.ro, unde vezi fazele VIDEO în timp real.

„Am şi uitat de partida cu CFR, acum mă gîndesc doar la finalul de campionat. Încă nu am scăpat de emoţii, impotriva Craiovei ne aşteaptă un meci foarte greu, în care trebuie neapărat să obţinem cele 3 puncte.

Ei nu vin să facă spectacol, doresc cel puţin un punct, aşa a spus Mititelu, însă nu le vom da această şansă.

Am jucat extraordinar în ultimele meciuri cu tensiune maximă, am crescut de la etapă la etapă şi sînt încrezător că şi mîine vom obţine un rezultat bun”, a declarat patronul Universităţii Cluj, Florian Walter.

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, clujenii au 32 de puncte şi o victorie i-ar putea aduce la egalitate de puncte cu rivala din oraş. CFR. De cealaltă parte, Craiova trebuie să se impună pentru a spera la salvarea de al retrogradare. Echipa din Bănie are 26 de puncte şi are şansa de a se apropia la două puncte de Gloria Bistriţa

Meciul U Cluj - U Craiova se va juca de la ora 18:00 şi va fi transmis în direct pe GSPTV şi liveTEXT pe gsp.ro, unde vezi fazele VIDEO în timp real.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează