FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florian Walter: "Nu cred că Dinamo se gîndeşte să-l aducă pe Andone" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Fostul acţionar dinamovist Florian Walter spune că suma minimă pentru a intra în rîndul investitorilor din Ştefan cel Mare este 3 milioane de euro şi dezvăluie care sînt criteriile în funcţie de care o persoană poate visa că va pătrunde în structurile de conducere ale alb-roşiilor.

"Nu prea ştiu ce s-a întîmplat la Dinamo în ultimul timp, nu cunosc toate detaliile situaţiei din acest moment. Fără 3 milioane de euro, nu ai cum să fii acţionar acolo. E bine să-i dai şi în tranşe dacă te poţi baza pe ei pînă la urmă, conturile trebuie să fie pline.

Dacă vrei performanţă, trebuie investiţii serioase. Nu cred că cei din conducerea clubului îşi vor mai permite să plătească angajamentele care erau în trecut, să zicem că au scăzut cheltuielile puţin faţă de sezoanele precedente. Trebuie să pui suflet, să iubeşti fotbalul, dar îţi trebuie şi lichidităţi.

Nu jucătorii sînt problema, găseşti la toate colţurile. Orice fost angajat al lui Dinamo ştie ce înseamă acest club şi treuie să-l scoată din pasa mai puţin bună. Totuşi, nu cred că se gîndesc să-l aducă pe Andone acum ;)", a spus Walter la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Ianuarie 2010, 18:16

Ce tot ii dati cu "Walter" ? Pe el il cheama Busca. Nu mai spalati infractori ......

rauldinamovistu
rauldinamovistu  •  13 Ianuarie 2010, 17:57

Bai inteleg e criza...numai puteti ...PLECATI ! ANdo e cel mai potrivit pentru noi ....nu vedeti ca toti fanii il vor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează