FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Florin Bratu despre perioada petrecută la Gaz Metan: "Mediaşul mi-a luat mitraliera"

Florin Bratu vrea să uite perioada petrecută la Mediaş şi să se
Florin Bratu vrea să uite perioada petrecută la Mediaş şi să se "reinventeze" la Cluj

Articol de - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 26 iunie 2012 12:11

Atacantul de 32 de ani speră să se reinventeze sub comanda lui Claudiu Niculescu la Universitatea Cluj.


Florin Bratu a dezamăgit la Mediaş, dar atacantul este pregătit de o nouă aventură în Liga I. Vîrful a vorbit despre perioada extrem de dificilă pe care a trăit-o sub comanda lui Cristi Pustai şi spune că speră să redevină jucătorul decisiv din trecut.

- Florine, ce a însemnat pentru tine perioada petrecută la Gaz Metan?
- Vreau să uit cît mai repede acest interval de timp în care am fost la Mediaş pentru că a fost cea mai nefastă perioadă a carierei mele! Adevărul este că nu am ştiut cum să fug cît mai repede de acolo. M-a deranjat atitudinea unor oameni, dar asta este lumea. Oamenii trebuie să înţeleagă că în tot acest timp nu doar Florin Bratu a fost de vină, nu doar el a greşit, ci adevărul este undeva pe la mijloc. Dar acum nu vreau să mă mai gîndesc în urmă, la ce a fost. Oricum, la Gaz Metan a fost o perioadă urîtă pentru mine deoarece eu am venit cu gînduri bune, dar nu am putut realiza nimic din ce mi-am propus.

- Crezi că "Mitraliera" mai funcţionează?
- (rîde) Eu cred că mitraliera mi-a fost confiscată în momentul în care am ajuns la Mediaş. Nu ştiam în toată această perioadă ce îmi lipseşte, dar imediat după ce am reziliat contractul am găsit-o în portbagaj. Mai mult, cînd am dat să ies pe poarta stadionului mi-a ieşit în faţă un coşar, despre care se zice că aduce noroc, lucru pe care nu l-am avut la Gaz Metan. Dar acum cred că s-au spart ghinioanele.

- Mai poate redeveni Bratu spaima portarilor?
- Eu sînt convins că mai pot face faţă în Liga I. Important este să fiu sănătos pentru că îmi doresc foarte mult să demonstrez că Mediaşul s-a pripit în momentul în care a renunţat la mine. De acum înainte voi deschide ochii mai larg, unde voi merge nu trebuie să fiu titular de drept, ci apt de a juca! Pentru asta este important, să mă pregătesc cît mai bine.

- Simţi că următoarea provocare va fi ultima şansa pentru tine? Ultimul tren?
- Nu am de unde să ştiu acest aspect, nu sînt un prezicător. Cert este faptul că vreau să mai joc, vom vedea apoi cum vor decurge lucrurile, cum va fi pe viitor.

- Eşti pregătit să îl ajuţi pe Claudiu Niculescu la Universitatea Cluj?
- Dacă aş putea, l-aş ajuta, cum să nu! M-ar tenta pentru că Universitatea este o echipă frumoasă, de tradiţie, mi-aş dori să lucrez cu Niculescu.

6 meciuri a jucat Bratu în sezonul trecut pentru Gaz Metan, doar în 3 fiind titular

44 de goluri a marcat Florin Bratu în Liga 1 de la debutul său din 5 august 2001, UMT - Rapid 0-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dereu
dereu  •  27 Iunie 2012, 16:08

ce vorbeste si babaciune asta.....ai venit ca in concediu la noi si nu ai facut nimik....ai a v contract gras...defapt asta ai si urmarit..nu tea vrut nimeni siasa tea luat mediasul..spune mersi ptr bani castigati degeaba .. doar aer ai in cap..FORTZA GAZULL

catabogdan1
catabogdan1  •  26 Iunie 2012, 17:02

Ti-a furat-o Bawab :))

danrusu
danrusu  •  26 Iunie 2012, 15:58

Bratu cel mai iubit jucator al Gazului de ingrijitoare !!! Pana si tricourile de dupa multele meciuri jucate erau intacte !!! O fi fost din cauza efortului ? Pentru mitraliera: o gasesti la pagina de mica publicitate.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează