FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL DEZAFILIERII CRAIOVEI

Florin Costea, Dănănae şi Prepeliţă au rupt-o la fugă de la DNA ;)

"Cioară" are două antrenamente azi ;) Florin Costea a dat cu subsemnatul la DNA şi a rupt-o la fugă

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 martie 2012 11:18

La a treia citaţie primită, trei stelişti care au jucat la Craiova, Dănănae, Prepeliţă şi Florin Costea, transferaţi gratis după dezafilierea Universităţii, au dat declaraţii în această dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. La ieşirea din DNA, cei trei au plecat în fugă pentru a nu vorbi cu jurnaliştii!

Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal sunt învinuite de procurorii DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova, alături de preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi de alţi membri ai Comitetului Executiv al FRF. Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru.

Au fost audiaţi de DNA toţi cei acuzaţi în acest dosar şi mai mulţi foşti componenţi ai echipei oltene. Federaţia Română de Fotbal decidea, în 20 iulie 2011, că gruparea Universitatea Craiova a încălcat grav statutul federaţiei, şi este dezafiliată de Comitetul Executiv.

Potrivit FRF, Universitatea Craiova a refuzat să-şi retragă acţiunile în instanţele civile împotriva Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului, chiar dacă oltenii au dovedit că doar dintr-o greşeală FRF a fost citată la tribunal.

sursa:mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mutulica10
mutulica10  •  02 Martie 2012, 16:14

Sandu Si Dragomir LA PUSCARIEEEEEEEE !!

lollol
lollol  •  02 Martie 2012, 14:23

sunati-l pe mititelu sa ne spuna cum sapt viitoare intra la puscarie toti

antalmihai
antalmihai  •  02 Martie 2012, 12:26

La pucarie toti !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează