FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS CSA STEAUA

VIDEO Florin Gardoș reacționează după conflictul iscat de Chipciu: „Când jucam în Champions League ne aplaudau, acum ne înjură”

Florin Gardoș/ foto Instagram @Florin Gardoș
Florin Gardoș/ foto Instagram @Florin Gardoș

Articol de , - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 18:15 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 18:15

Fostul jucător al celor de la FCSB, Florin Gardoș (34 de ani), se implică în conflictul plecat de la Alexandru Chipciu. Retras din activitate acesta îi critică pe suporterii celor de la CSA Steaua pentru modul în care s-au comportat față de actualul căpitan al Universității Cluj.

De asemenea, Florin Gardoș consideră că echipa actuală a FCSB-ului nu mai are nevoie de niciun atacant și că varianta cu Alexandru Băluță în postura de „9 fals” ar fi ideală.

VIDEO. Florin Gardoș: „Atunci ne aplaudau, acum ne înjură”

„Mi s-a întâmplat și mie să fiu apostrofat de fani (n.r. CSA Steaua). Ok, nu pe stadion, dar pe social media ceea ce e absurd. Acum 10 ani când jucam în grupele Champions League ne aplaudau și acum ne înjură. Mi se pare o tâmpenie acum să faci asta! Din punctul meu de vedere ceea ce se întâmplă acum cu CSA Steaua nu are nicio legătură cu echipa veche, de asta cred că FCSB este continuatoarea. 

Acum ce e mai deranjant este că are 10 ani și nu s-a făcut niciun pas pentru a se schimba asocierea. Deocamdată nu văd o asociere, dar visez la una. Am trăit un spectacol cu CFR Cluj în acest sezon pe Ghencea și era păcat că crainicul nu putea să strige că a dat gol FCSB, trebuia să spună că au marcat roș-albaștrii. Că nu putea să spună Steaua!”, a declarat Florin Gardoș.

Gardoș: „E greu să ai doi atacanți de aceeași valoare”

Acesta a mai precizat că FCSB nu are nevoie de un alt atacant și că variantele Compagno și Băluță sunt suficiente pentru cuplul Pintilii-Charalambous.

„Cred că FCSB n-ar trebui să renunțe în a juca cu număr nouă clasic sau dacă ar juca cu un nou număr nouă să existe o evoluție. Cred că în momentul în care trebuie să bage toți jucătorii de perspectivă sau pe care trebuie să-i vândă se întâmplă să ai o repriză mai slabă și să nu mai poți să recuperezi.

 Dacă nu-l vezi pe Băluță jucând atacant, poate fi o soluție de număr nouă. Îl știu de la Craiova și știu ce înseamnă să poți juca pe un nouă fals. E greu să ai doi atacanți de aceeași valoare. Ori folosești un 9 clasic, ori mai folosești pe cineva care să fie mai mobil. Probabil domnul Becali o să-l vândă pe Compagno. Eu zic că și-a făcut treaba și va fi vândut pe bani și nu pe gratis”, a mai spus Florin Gardoș.

Citește și alte știri:

O legendă a „diavolilor” dă de pământ cu Manchester United: „Au trecut printre ai noștri ca un cuțit prin unt” » Ten Hag nu-și pune problema demisiei

Bayern bifează recorduri, dar frustrarea crește după victoria la limită cu Copenhaga » Ieșirea lui Jamal Musiala

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează