FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Florin Iacob se ia de MM Stoica: "Nu este normal să-l ataci pe Latovlevici. Este lipsă de respect!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Florin Iacob, impresarul fundaşului Iasmin Latovlevici, a declarat că atacul lui Mihai Stoica asupra jucătorului său este de neacceptat.

"Nu este normal felul în care a procedat Mihai Stoica atunci cînd l-a atacat pe Latovlevici. Nu a fost deloc civilizat ceea a făcut, l-a jignit pe Latovlevici pentru evoluţia de la Utrecht. Cînd era el manager la Steaua sau la orice altă echipă, ar fi luat foc dacă se lua cineva de jucătorii săi",  a declarat Iacob.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
ciupi0812
ciupi0812  •  24 Octombrie 2010, 07:14

da' ce e latovlevici de nu se poate scrie nimic rau despre el? este asa, mai sensibil? este fiu de parlamentar? are nevasta in travaliu si ii face rau?! i-auzi la ei, frate!

ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  24 Octombrie 2010, 04:57

MM ciocu mica ca incep sa te percep ca pe un dusman daca mai te iei de jucatorii cu atat mai mult de cei devotati ca Lato !

gherghiceanuionel
gherghiceanuionel  •  23 Octombrie 2010, 20:29

Daca Steaua ar avea conducatori buni....ar trebui sa dea de pamant cu taximetristul MM. MM a trait din realizarile lui Olaroiu si Dan Petrescu....iar acum se crede "buricul pamantului"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează