FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Dezvăluirea fostului campion din Liga 1: „Am luat titlul, apoi patronul abia ieșit din închisoare ne-a umilit în vestiar!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 18:20 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 19:11

Fostul mijlocaș Florin Lovin (39 de ani) a explicat ce impact poate avea în vestiar faptul că patronii vin și se implică la echipă.

Campion cu FCSB (2005 și 2006) și cu Astra (2016), Lovin spune că nu este de acord cu cei care aprobă implicarea conducătorilor. Acesta a dat ca exemplu ce s-a întâmplat la fostele sale formații.

Gigi Becali, prima reacție, după ce Mustață a afirmat că i-a trimis oferta pentru FCSB
FCSB
Gigi Becali, prima reacție, după ce Mustață a afirmat că i-a trimis oferta pentru FCSB

Florin Lovin dezvăluie: „Am câștigat campionatul, iar patronul ne-a umilit în vestiar. De ce? Pentru că aveam bani de luat”

În fotbal și în societate mă supără că se ajunge ca anormalul să fie normal. Și invers. Chiar am pierdut orice urmă de speranță. Cum de se propagă ideea că Becali are dreptate când face ce face? Asta vorbesc oameni din fotbal de la care te așteptai să aibă decență. Înseamnă că ne-am pierdut cu totul și că ne merităm soarta!

MM Stoica spunea recent că Becali s-a implicat la o schimbare în meciul cu Ajax și zicea că «Stai, domnule, că a mers». Mai ziceau unii că Berlusconi a insistat să joace Inzaghi în finală, că a dat gol și că sunt mulți care fac așa... Sunt lucruri aberante!

Vă dau exemple concrete. Steaua a luat ultimul campionat fără Gigi aproape. Astra a câștigat singurul campionat fără Niculae aproape. Ambii erau închiși. S-a văzut că, dacă sunt lăsați în pace, antrenorii își fac treaba.

Să mai spun ceva. Am câștigat campionatul cu Astra, iar în etapa a doua a sezonului următor l-am văzut prima dată pe Ioan Niculae. A ieșit din închisoare și a venit la noi, noi nu-l știam. Pierduserăm în prima etapă, dar credeam că vine să ne felicite pentru că am câștigat campionatul. Știți care a fost reacția lui? A zis «Bă, voi mai aveți chef de fotbal?!».

Am rămas înmărmurit. Să-ți spună asta patronul... El ar trebuie să aibă cea mai mare satisfacție. Începi un proiect, iar încununarea e câștigarea campionatului. Tu vii și ne umilești? De ce a făcut asta? Aveam bani de luat pentru campionat, aveam salarii de luat, de-aia!”, a spus Florin Lovin în cadrul emisiunii „DigiSport Special”.

6 trofeeare Lovin în palmares: 3 titluri de campion (2005 și 2006 cu FCSB și 2016 cu Astra) și 3 Supercupe (2006 și 2007 cu FCSB și 2017 cu Astra)

VIDEO Florin Lovin, despre conflictele de la Steaua cu Lăcătuș și Hagi: „Erau momente când mă huiduia tot stadionul”

Citește și: 

FCSB - Botoșani: 2 pauză, 1 final! Pont sau ficțiune? » 4 detalii care confirmă, dar și infirmă ipoteza uluitoare lansată în direct

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
georgeudrescu
georgeudrescu  •  25 Noiembrie 2021, 09:38

Lovin, acest Jorginho român.

smdb
smdb  •  24 Noiembrie 2021, 20:54
Postat de sibelius pe 24 Noiembrie 2021, 19:53

Cele spuse sunt adevarate, dar nu au nicio legatura cu subiectul, in schimb mereu se uita ca "patronii" din Romania vand mereu pielea ursului din padure: jucatori angajati pe salarii imposibil de platit, sau pe care "patronul" nu are de gand sa le plateasca vreodata, titluri castigate "pa datorie" plus gimbuslucurile cu intrarea in insolventa ca mijloc de a nu mai plati salariile si primele pentru diverse obiective si asta nu de azi de ieri ci de vreo 10-15 ani.

Comentariul meu se refera in special la afirmatia asta: „În fotbal și în societate mă supără că se ajunge ca anormalul să fie normal. Și invers. Chiar am pierdut orice urmă de speranță.”

maistorkokir
maistorkokir  •  24 Noiembrie 2021, 19:58

Poate ca are dreptate dar oricum trebuie sa vorbeasca mai putin. Pt ca a fost un fotbalist f slab, ca abilitati tehnice. A avut mare noroc ca a jucat in Champions League.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează