FOTBAL  »  Superliga  »  BORCEA ARE PROBLEME DE SĂNĂTATE

Florin Prunea: "Borcea a fost suporterul numărul 1 al lui Dinamo şi presiunea l-a afectat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2011 17:08

Florin Prunea, managerul sportiv al clubului din Ploieşti, Astra, a comentat decizia lui Cristi Borcea de a se retrage din fotbal din cauza problemelor de sănătate.

"Ştiam că Borcea are unele probleme de sănătate, dar nu credeam că sunt atît de grave. În fotbal unii investesc atît mulţi bani cît şi sănătate. Eu fac meseria din plăcere, din pasiune, dar există de multe ori stări de presiune create artificial. Cînd îţi faci meseria doar din plăcere nu are cum să îţi dăuneze.

Fotbalul a contat foarte mult pentru Cristi, pentru că la un moment dat era suporterul numărul unul. Îl cunosc şi va trece peste probleme.

Întrebat dacă Marius Şumudică este o soluţie pentru Astra, de la vară, Florin Prunea a negat o schimbare a antrenorului în acest moment.

"Poate că au apărut zvonuri cînd Marius a fost văzut în tribună la un meci de-al nostru, dar nu se pune problema ca Tibi să plece de pe bancă. Este cel mai bun antrenor din Liga I, în opinia noastră", a declarat Florin Prunea, la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  16 Martie 2011, 17:33

si blestemele l-au afectat, chiar s-au prins

Vezi toate comentariile (1)
Comentează