FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI 4-0

Florin Tănase și secretul golurilor sale cu capul: "I-am zis că mă doare fruntea"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 08:57

Florin Tănase a marcat de două ori cu capul în victoria obținută de FCSB în fața celor de la Juventus București, 4-0, și dezvăluie că exersează acest tip de lovituri la antrenamente. 

"Exersez câte o jumătate de oră, cu antrenorul secund, loviturile de cap. Îi spuneam lui Bălașa că mă doare fruntea de cât m-am antrenat pentru asta", a povestit atacantul la TV Telekom Sport.

Jucătorul roș-albaștrilor este de părere că Juventus București nu merita să fie pe ultima poziție în clasament și s-a declarat suprins de jocul adversarei.

"Mă bucur că am reușit să marchez și mi-am ajutat echipa să câștige. Juventus e o echipă foarte bună, are niște trasee bine stabilite, pasează foarte bine, nu merită ultimul loc. Sperăm să intrăm iar într-o nouă serie de victorii", a adăugat Florin Tănase

8 goluri
a înscris Florin Tănase pentru FCSB în acest sezon de Liga 1 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Decembrie 2017, 12:31

florinele dale spaga la comentatoriii care se cred specialisti nu comentatori ce nu trebuie sa formeze pareri ci lasa telespectatorul sasi formeze Florn da gol cu capul DOUA voi comentati ca florin nu se vede an joc????????

1299651946764216
Marian Sauciuc  •  04 Decembrie 2017, 12:24

Ce facem? daca erau camere vidio golul lui Tanase trebuia anulat,ofsaid clar.Cine a marcat golul trei COMAN? Dupa faza daca mingea nu era deviata de GNOHERE se ducea afara.Hotaritiva cei ce dau note si atribuie goluri jucatorilor .Sa mai intimplat si la meciul fcsb cu craiova toti au spus ca a fost autogol si golul a fost atribuit lui Budescu.Ce interese aveti?

minell73
minell73  •  04 Decembrie 2017, 11:29

Il doare fruntea,***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează