FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De la un „șeptar” la altul » Florinel Coman l-a fascinat și pe Marius Lăcătuș: a folosit un singur cuvânt pentru a-i caracteriza prestația

Florinel Coman a fost one-man-show cu nou-promovata din Ștefan cel Mare / foto: Cristi Preda (GSP) +23   FOTO
Florinel Coman a fost one-man-show cu nou-promovata din Ștefan cel Mare / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 14:44 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 14:52

Chiar dacă se află în tabăra Armatei în războiul fără întoarcere dintre FCSB și Steaua, Marius Lăcătuș nu s-a ferit să vorbească la superlativ despre Florinel Coman, MVP-ul meciului câștigat de roș-alabaștri în fața rivalei, scor 2-1.

Coman a ridiculizat întreaga apărare a lui Dinamo la faza din care FCSB a deschis scorul aseară, iar rafinamentul execuției lui Florinel l-a făcut pe Lăcătuș să exclame: „A fost extraordinar!”. „Fiara” recunoaște, totuși, că defensiva lui Burcă s-a poziționat total eronat la respectiva acțiune a gazdelor. 

„Dinamo e o umbră, o echipă de Liga 2!” » Cel mai dur discurs după înfrângerea în fața rivalei: „Albi la față, timorați! FCSB s-a distrat cu ei”
FCSB - DINAMO 2-1
„Dinamo e o umbră, o echipă de Liga 2!” » Cel mai dur discurs după înfrângerea în fața rivalei: „Albi la față, timorați! FCSB s-a distrat cu ei”

Florinel Coman l-a dat pe spate și pe Marius Lăcătuș: „Jos pălăria!”

Tot ceea ce a făcut Florinel a fost extraordinar, jos pălăria!

Dar cred că asta se datorează și faptului că fundașii lui Dinamo cam dormeau. Nu e posibil! (n.r. - face referire la faza golului marcat de «șeptar»). Grigore și Moura erau în zona centrală, lângă Coman, când a întors mingea pe piciorul stâng. Au fost prea pasivi la tot ceea ce a făcut Coman”, a spus Lăcătuș, la „Digi Sport Special”. 

Anghel Iordănescu: „Aș vrea să-l văd pe Florinel Coman la fel de implicat și la echipa națională”

Și fostul selecționer Anghel Iordănescu a pus sub lupă ascensiunea din ultima perioadă a lui Florinel Coman:

„Eu îl apreciez foarte mult, iar în campionatul care s-a încheiat a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Aș vrea foarte mult să îl văd la fel de implicat la echipa națională, aș vrea să îl văd pe Florinel că trage echipa națională la fel cum o face la FCSB.

Mi-aș dori foarte mult să plece afară, dar îmi e teamă să nu pierdem un jucător valoros, care să piardă timp până se acomodează și înțelege ce înseamnă competiția respectivă”.

VIDEO Florinel Coman, execuție de senzație în FCSB - Dinamo: a marcat la vinclu, cu stângul!

Florinel Coman, despre gestul cu telefonul: „Puțin umor” 😁

Supărați pe extrema celor de la FCSB, fanii lui Dinamo au recurs la toate metodele pentru a-l distrage pe Florinel. În minutul 42, din peluza destinată „câinilor” a zburat un telefon. Coman s-a ferit și a recurs la un gest simpatic. A luat telefonul, a activat camera foto și a încercat să se fotografieze.

„Nu am apucat (n.r.- să facă selfie). Nu avea folie și nu mi-a mers, eram transpirat. A fost puțin umor. Am văzut un telefon, nici n-am văzut când a fost aruncat. Îmi cer scuze dacă nu a fost un gest frumos, dar eu consider a fost OK, a fost doar o glumă”, a comentat „șeptarul” de la FCSB.

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Chiricheș și Becali s-au înțeles: contractul e FABULOS! Mâine semnează

FOTO Cele mai tari meme-uri după Derby de România » Fanii au „înnebunit” după imaginea cu Florinel Coman + cum au fost ironizați dinamoviștii

Gigi Becali a reacționat triumfal după victoria cu Dinamo: „Putea fi 7-0!” » A remarcat 4 jucători și a recunoscut că a făcut schimbările: „De asta i-am scos”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
Sarcastique
Sarcastique  •  24 Iulie 2023, 06:53
Postat de mcorneli46 pe 23 Iulie 2023, 20:51

ai uitat cum lacatus fuma inainte si in pauzele meciurilor a facut multe prostii si laca , oricum pt mine laca nu mai exista pt comportamentul lui actual

lasa ba ca pt prosti ca de alde tine exista ciobanul , ala care l a umilit pe hagi , pe radoi , pe smarandescu , dukadam , pe toti cei apropiati. asta e bun pt voi , prostilor .

mcorneli46
mcorneli46  •  23 Iulie 2023, 20:51
Postat de Sarcastique pe 23 Iulie 2023, 19:06

nush cum poti sa compari un 'septar" cu altul . unul e legenda , iar celalalt ajunge ca patronul si managerul general , *** , pt conducecre cu permis fals .

ai uitat cum lacatus fuma inainte si in pauzele meciurilor a facut multe prostii si laca , oricum pt mine laca nu mai exista pt comportamentul lui actual

mcorneli46
mcorneli46  •  23 Iulie 2023, 20:48

super coman

Vezi toate comentariile (6)
Comentează