FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se face moftul lui Becali! Schimbare importantă în primul 11 la FCSB pentru un om-cheie

Florinel Coman și Octavian Popescu, doi dintre favoriții lui Gigi Becali, foto: Imago
Florinel Coman și Octavian Popescu, doi dintre favoriții lui Gigi Becali, foto: Imago

Articol de , , - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 07:00

Gigi Becali își pune în aplicare „planul” pe care îl stabilise pentru Octavian Popescu. „Decarul” FCSB-ului va fi mutat inter, o dată cu absența forțată a lui Darius Olaru, pentru a-i face loc lui Florinel Coman în poziția de extremă stânga, postul preferat al lui Tavi. 

Cartonașul galben inutil încasat de Darius Olaru pe finalul meciului cu FC Voluntari îl aduce pe Octavian Popescu din nou în primul „11". Exact pe postul pe care patronul echipei îl dorea, adică inter. 

O dorință pe care Gigi Becali și-a exprimat-o înaintea meciului cu ilfovenii și pe care dorea să o pună în practică imediat ce Tavi ispășea etapa de suspendare pe care a avut-o. Numai că Becali se lovea de două probleme. În linia de mijloc era greu ca „decarul" său să-și facă loc, în ciuda formei bune. 

Darius Olaru e căpitanul roș-albaștrilor, așa că ar fi fost greu de scos, Malcom Edjouma e cel mai în formă fotbalist al FCSB, în timp ce Șut, "metronom" la recuperare, e singurul închizător autentic din prima echipă, iar eliminarea sa din formația de start ar putea dezechilibra teribil jocul.

Marius Lăcătuș a semnat! Prezentat în direct la TV: „Îl vom întâmpina cu mare bucurie”
CONTRACT
Marius Lăcătuș a semnat! Prezentat în direct la TV: „Îl vom întâmpina cu mare bucurie”

Moftul lui Gigi Becali cu Florinel Coman

Mutarea lui Tavi Popescu în poziția de inter are legătură și cu moftul lui Gigi Becali de a nu-l scoate din echipă pe Florinel Coman, cu evoluții în creștere în ultima vreme, cu goluri și pase de gol, asta după o perioadă de secetă în care "șeptarul" a fost contestat și chiar fluierat de suporteri.

„În cazul lui Tavi Popescu, tot răul spre bine. Va intra Florinel Coman. S-ar putea ca Florinel să rămână acolo și îi schimbăm postul lui Tavi. El e mai agresiv și poate evolua și ca inter", a declarat Gigi Becali. Ieri, patronul roș-albaștrilor a confirmat cele spuse înaintea duelului câștigat la Voluntari și a anunțat mutările pe care le pregătește pentru meciul contra Craiovei lui Rotaru: „La ce arată acum echipa, suntem campioni. Eram în mare dilemă, trebuie să joace și Tavi, și Coman. Pe Coman nu ai cum să-l scoți, acum e mare bombă. E ca pe vremuri. Adversarul trebuie să încremenească. O să joace amândoi", a declarat Becali ieri.

  • Cum ar putea arăta FCSB cu Universitatea: Târnovanu - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovici - Edjouma, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Fl. Coman

5 goluriși 6 pase decisive a strâns Coman în acest sezon în toate competițiile

3 păreri contra ideii cu Tavi Popescu inter la FCSB:

  • VALERIU RĂCHITĂ: „Nu cred că Tavi Popescu poate să joace inter. S-a văzut clar la meciul de la Silkeborg, când a jucat inter. A venit în fața careului, a pierdut o minge și s-a primit gol. Nu poate! E foarte greu să facă ambele faze. În centru, ca inter, trebuie să fii puternic"
  • DANIEL PANCU: „Inter nu poate să joace pentru că nu poate fi util din punct de vedere defensiv. Cu o echipă care să le pună probleme, care să aibă posesia cel puțin la fel de mult ca ei, va avea probleme"
  • BOGDAN COSTICEA: „Tavi nu a mai strălucit ca în trecut pentru că n-a mai fost folosit pe postul lui, extremă stânga. El poate juca doar în banda stângă, nu e un fotbalist de mijlocul terenului pe nicio poziție, nici ca inter, nici ca număr 10!"

E bucurie că e o nouă victorie. Mai mare bucurie e că jucăm un fotbal în viteză, frumos, avem jucători valoroși pe care greu îi stăpânești să nu dea gol
- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Becali, încântat de doi jucători de la FCSB » Deian Sorescu, luat la rost: „Băi, dacă ai emoții, stai pe bancă! Joacă ce jucai la Dinamo”

Becali s-a enervat: „Controale la antrenamente? Să ia mandat de la procuror! Ce să caute la mine în curte?” » Soluție pentru a-l proteja pe Mihai Pintilii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
doritor
doritor  •  15 Februarie 2023, 13:14

Dar macelarul „haiduma” ce cauta in echipa?!? Macar 2-3 etape in carantina sa-i scada apetitul de carne.

atthur
atthur  •  15 Februarie 2023, 07:43

Nu-i,băi, nici un "moft": nu joacă Olaru(galben aiurea la o fază greșit "judecată " de "albitlu",nici vorbă de fault in atac la Compagno ,dar despre care nu se mai "inflameaza" NIMENI,că-i impotrva lu' Becali),deci ,logic ,va juca Tavi!!! "Moftul" îl vom vedea săptămâna următoare dacă va fi sau nu.......vreun moft.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează