FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fluieraţi şi jigniţi de Dorinel » Ies la iveală detalii despre adevăratul comportament al lui Munteanu în Ştefan cel Mare

Munteanu a rezistat mai puțin de două luni în Ştefan cel Mare
Munteanu a rezistat mai puțin de două luni în Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 11:45

Dinamoviştii sînt fericiţi că Munteanu a plecat, întrucît, susţin aceştia, "Neamţul" era prea exigent, iar în multe momente recurgea la injurii.

Dorinel Munteanu a plecat de la Dinamo, dar nu-i simte nimeni dorul. Toţi fotbaliştii îl îndrăgesc pe "Papa" Ţălnar, despre care spun că a readus atmosfera plăcută la antrenamente şi în vestiar.

Cornel Dinu a făcut o dezvăluire interesantă la Fanatik Show, sugerînd că în relaţia dintre Dorinel şi jucători apăruse o prăpastie: "Am simţit că era ceva în neregulă la echipă cu Munteanu, atmosfera era încărcată pentru că urla tot timpul la băieţi. Fluieri ca la cîini, dar mai bine fluieri la oi!". Gazeta a cules mai multe informaţii din vestiar, roş-albii confirmînd că relaţia cu tehnicianul de 44 de ani a fost una dezastruoasă!

Treziţi din somn să revadă meciul
Mai mulţi dinamovişti au povestit episodul care a adus o relaţie rece între ei şi Munti: "La şedinţele de pregătire ţipa la noi cînd greşeam, urla şi de multe ori ne înjura. Am tăcut şi nu le-am spus nimic acţionarilor pînă după partida de la Iaşi. Atunci s-a putut citi pe buzele lui Dorinel la TV cum i-a înjurat pe atacanţi că au ratat: «F... morţii m...!». După meci, ne-au sunat rudele să ne spună că ne-a înjurat familiile şi că nu se poate aşa ceva de la un antrenor!".

Finalul acelui joc a adus alte momente tensionate, în autocar. Supărat pe acel 1-1, Dorinel a ordonat ca echipa să revină imediat la Bucureşti, deşi a urmat un drum de 6 ore prin zăpadă, Pulhac şi compania ajungînd aproape de 7:00 dimineaţa în Capitală!

"Pe la 3:00 noaptea ne-a pus să revedem meciul cu Iaşiul în autocar şi ţipa la noi să ne arate ce am greşit, dar la ora aia noi eram rupţi de somn, unii aţipiseră deja. A urlat că de ce jucăm cărţi şi rummy în autocar... Păi, ce să facem timp de atîtea ore în fund pe scaun?!", au mărturisit "cîinii".

A doua zi, fotbaliştii au discutat cu acţionarii, cărora le-au spus ce se întîmplase. Aceştia au făcut anchetă, apoi au purtat o discuţie cu Munteanu şi l-au lăsat să plece în Rusia fără regrete!

"Am jucat mulţi ani în Germania şi mentalitatea mea este sută la sută nemţească. Sînt foarte conservativ şi aspru, exact ca un neamţ" (Dorinel Munteanu, antrenor Mordovia Saransk)

"Eu am rămas acelaşi om, ştiu să dau şi cu biciul, ştiu şi să mîngîi omul cu vorba bună. Eu sînt «Papa» Ţălnar, dar la mine nu merge cu jumătăţi de măsură" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  12 Ianuarie 2013, 19:50

Ei, păi să vedem ce rezultate o să aibă papa Ţălnar. Parcă e fratele subdezvoltat al lui nea Marean.

dog_one
dog_one  •  12 Ianuarie 2013, 17:14

FOARTE BINE A FACUT. SA JOCI REMY NU E OBOSITOR, DAR SA VEZI MECIUL DA... DACA TALNAR NU-I V-A PUNE LA -MUNCA SI IAR MUNCA V-A FI JALE CU JUCATORI FOARTE LENESI SI INDOLENTI.

qzoom
qzoom  •  12 Ianuarie 2013, 15:40

Jucatorii, sunt cele mai parsive fiinte....urmeaza antrenorii si apoi suporterii.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează