FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPICIUNI

Foc la Arad

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Oficialii "Bătrînei Doamne" susţin că mai mulţi fotbalişti de la UTA au fost contactaţi înaintea jocului de la Cluj, 2-2 cu "U"

La trei zile după egalul cu "U" Cluj, 2-2, Aradul s-a încins. Preşedintele Nicolae Bara a depus ieri o sesizare la FRF şi alta la LPF, în care se arată că s-a încercat mituirea unor jucători arădeni înaintea jocului!

"Unul dintre fotbalişti a mărturisit totul, ne-a indicat cine l-a contactat, iar aceasta a recunoscut. Nu vreau să spun cine sînt cei implicaţi înainte să se dea un verdict", a declarat Nicolae Bara. "Nu e o persoană din cadrul clubului Universitatea, n-am spus aşa ceva", a adăugat preşedintele "Bătrînei Doamne". Arădenii s-au ferit să spună despre cine e vorba. De ieri se vehiculează, din surse federale, numele observatorului Cristi Dulca, şi cel al fundaşului Alin Chiţa. Despre primul s-a afirmat că ar fi încercat să-l determine pe jucător să nu-şi apere corect şansele, în vreme ce acesta din urmă s-ar fi plîns conducerii. "Nu-l cunosc pe Dulca", a negat Bara.

Totuşi, Dulca a fost chemat pentru azi la FRF. "Merg să văd ce acuzaţii mi se aduc. Eu în viaţa mea nu am auzit de jucătorul ăsta, Chiţu, Chiţă, Chiţa. Nu am făcut lucruri de genul ăsta şi nici nu voi face. Ce interes aş avea eu? Nu am nici o fărîmă de implicare în scandalul ăsta. Mai mult ca sigur o să-i dau în judecată pe cei care mi-au pătat numele, dacă nu-şi cer scuze public", s-a apărat Dulca. Cazul va fi judecat azi la Federaţie.


"În loc să avem linişte, trebuie să ne ocupăm de tot felul de mizerii. M-am păcălit cînd am revenit la UTA"
Nicolae Bara, preşedinte UTA


"Probabil i-am cumpărat şi pe cei de la Rapid şi aşa am ajuns să cîştigăm în Giuleşti. E aberant"
Anton Doboş, preşedinte "U" Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează