FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - BOTOȘANI (AZI, 19:15, GSP.RO, DIGI1, DOLCE1, LOOK PLUS)

Forma bună scumpeşte biletele » Oficialii Rapidului au mărit prețul tichetelor pentru meciul cu Botoșani

Galeria i-a impresionat pe toți străinii care au venit în iarnă în Grant
Galeria i-a impresionat pe toți străinii care au venit în iarnă în Grant

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2015 00:00

Pentru meciul de astă-seară, șefii clubului din Grant au mărit prețul tichetelor de acces cu pînă la 120 la sută.

Succesele cu Chiajna, 1-0, și cu FC Brașov, 2-1, le-au mărit alb-vișiniilor șansele de a se salva de la retrogradare. Acestea erau minime în momentul în care Bergodi a fost numit în locul lui Pustai, adică înaintea întîlnirii cu Concordia.

La meciul acela, biletele au costat cel mai puțin în acest sezon și se părea că e o decizie luată pînă la finalul sezonului pentru ca echipa să se bucure de o susținere mai mare a fanilor.

Cu Chiajna, un tichet la peluză a costat doar 5 lei, iar pentru a vedea partida de la tribuna a II-a un fan a scos din buzunar numai 10 lei.

După cele 6 puncte pe care rapidiștii le-au acumulat în ultimele două runde, conducerea a decis să revină la prețurile inițiale.

Astfel, cel mai ieftin bilet pentru meciul cu Botoșani costă 12 lei, mai scump cu 120 la sută decît cel de la întîlnirea cu ilfovenii!, iar un tichet la tribuna a II-a costă 20 lei. Prețuri similare au fost la duelul cu Petrolul, din etapa a 21-a.

Neînvinși de o lună

Giuleștenii n-au deloc o misiune ușoară în această seară, în condițiile în care doar victoria contează pentru ei. Adversarii de la FC Botoșani n-au mai pierdut de pe 20 martie, cînd au fost învinşi acasă de ASA Tîrgu-Mureș. De atunci, au bifat două remize, cu Dinamo și cu Iași, și trei victorii, învingîndu-le pe Concordia, FC Brașov și Ceahlăul!

"E o provocare pentru mine să ne salvăm. Timpul e scurt și nu avem timp să lucrăm la trasee. În cele 12 zile de cînd sînt aici, am făcut 7 sau 8 antrenamente tactice, dar mă bucur că jucătorii răspund bine cerințelor mele"
Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

"Acum, avem 70 la sută șanse să rămînem în Liga 1. Avem un program bun în ultimele 6 etape. Atmosfera în vestiar e bună, iar meritul pentru asta e al lui Bergodi. Chiar și cei care nu prind lotul vorbesc pozitiv despre el"
Valerii Moraru, finanțator Rapid

6.000 de spectatoriau asistat la partida cu Chiajna, cînd biletele au fost ieftine. Cu ASA, cînd tichetele au costat dublu, în tribune au fost 3.000 de fani

0 goluria marcat Rapidul în poarta celor de la Botoșani în acest sezon. Alb-vișiniii au pierdut cu 0-3 în tur și au remizat 0-0 pe teren propriu, în Cupa României, calificîndu-se mai departe la penalty-uri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
rapidist_
rapidist_  •  28 Aprilie 2015, 15:45

Interesant. Daca un bilet era 5 lei si acum e 12 inseamna ca au crescut pretul cu 120%. Excelent, cand v-ati facut jurnalisti matematica a fost uitata.

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  28 Aprilie 2015, 14:32

Noi Plătim. Care-i problema voastra? Mânca-v-ar tataia de năvlegi. :) ...vreo 4000 sunt abonamente vândute in iarna, cu asa au fost 6000, haules baules chitrosule si mincinosule :)

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  28 Aprilie 2015, 14:28
Postat de steauaucl pe 28 Aprilie 2015, 10:45

FORTA BOTOSANI !!! TRIMITE *** IN LIGA A 2-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bai fcsbuclspl, tine minte atât: ETAPA 33 :) Sanatakos!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează