FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Forţă din Italia » Bonetti vrea să aducă la Dinamo un fundaş care a fost coleg cu Cristea la Karlsruhe

Aquaro a mai jucat în carieră la Foggia, Chievo, Bellinzona, Vaduz, Aarau, ŢSKA Sofia şi Kalrsruhe
Aquaro a mai jucat în carieră la Foggia, Chievo, Bellinzona, Vaduz, Aarau, ŢSKA Sofia şi Kalrsruhe

Articol de - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 20:00

Dinamo a pus ochii pe stoperul Giuseppe Aquaro (1,87 metri înălţime), liber de contract şi fost coleg cu Cristea la Karlsruhe.

Dario Bonetti ar putea avea un conaţional sub comanda sa chiar mai devreme de turneul de pregătire din Austria, prevăzut în perioada 21 iunie - 9 iulie. Roş-albii au primit CV-ul lui Giuseppe Aquaro, un stoper italian ce a jucat alături de Andrei Cristea la Karlsruhe, formaţie retrogradată în liga a 3-a germană, şi care acum este liber de contract.

Fundaşul de 29 de ani şi înalt de 1,87 metri şi-ar dori să ajungă în Ştefan cel Mare în special pentru că i-ar fi foarte uşor să se acomodeze, avînd în vedere că antrenor e Bonetti.

O problemă în calea transferului ar putea-o reprezenta salariul peninsularului, care la Karlsruhe cîştiga 15.000 de euro lunar, iar în Ştefan cel Mare pragul salarial maxim este de 120.000 de euro pe sezon. Şefii vor să discute şi cu Andrei Cristea despre Aquaro pentru a culege referinţe despre acesta, însă cuvîntul final îl va avea staff-ul tehnic.

"E puternic şi dă bine cu capul"
Andrei Cristea a vorbit laudativ despre fostul coleg de la Karlsruhe: "Aquaro e un fotbalist bun, dar şi un om cumsecade. Am avut o relaţie bună cu el, am învăţat cu el italiana şi germana, acum, dacă vine, îl învăţ eu româna. Are forţă, dă bine cu capul, e puternic, un fundaş gen Gabi Cînu de la FC Vaslui".

2 goluri a marcat Aquaro în cele 23 de meciuri jucate pentru Karlsruhe sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dd....
dd....  •  20 Iunie 2012, 19:05

Daca e liber de contract e numai bun de Dinamo :) Pazea la Porumboiu.Vai de capul nostru,este un proverb domnule Badea care spune ca ,,brazii se rup,nu se-ndoaie'',dar matale ai soricu' gros.Oamenii de onoare pleaca de acolo de unde nu fac treaba buna.Dar matale n-ai auzit de cuvantul ,,onoare'',in schimb noi suporterii dinamovisti inghitim de atatea sezoane cuvantul ,,oroare''.Trist,dar adevarat,ati ,,pirjolit'' totul,nu aveti capacitate sa conduceti un club,sunteti sclavii unor bisnitari albanezi,va place aceasta postura si faptul ca atatia ani sunteti injurati?

robert1205
robert1205  •  13 Iunie 2012, 21:23

antal si salageanu

redbuldog
redbuldog  •  13 Iunie 2012, 17:01

Apostol si Gheorghiu,2 ziaristi rautaciosi care fac mai mult rau lui Dinamo,si-i sufla-n.dos pe ,,superactionari' si fekalioti..Acum daca tot ne-ati denuntat Marele transfer,e 100% ca nu se mai face,il ia porumbelu de la aeroport si pe asta..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează