Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 01:14

Fostul patron al Petrolului, Florian Walter, a decis să se retragă din fotbal după ce a fost diagnosticat cu o tumoare malignă la colon.

La începutul lunii iunie, Florian Walter şi-a anunţat decizia irevocabilă de a renunţa la fotbal, chiar dacă Petrolul a cîştigat Cupa României. Walter nu a detaliat motivele retragerii, trecînd totul sub tăcere, dar starea lui de sănătate l-a obligat să nu-şi mai continue investiţiile la Ploieşti. După un control la Viena, fostul finanţator al ploieştenilor a fost diagnosticat cu cancer la colon, luînd decizia de a se opera tot la clinica din străinătate.

"Walter a slăbit mult peste 20 de kg, iar starea lui de sănătate s-a înrăutăţit în ultima perioadă", susţin apropiaţii săi. În ianuarie 2010, Walter a fost internat de urgenţă în capitala Austriei, fiind operat, invocîndu-se probleme cardiace. "Mă simt mai bine. Probabil că mă vor ţine aici, la Viena, măcar o săptămînă", a explicat el atunci motivele internării.

Florian Walter e căsătorit cu Rebecca, prezentatoare la Antena 2, avînd doi copii, Isabela Kim (11 ani) şi David Florian (3 ani), iar dintr-o căsătorie anterioară, el mai are 2 copii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”