FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Foştii jucători de la CFR Cluj au vorbit despre problemele clubului:"În tur nu am primit nici un ban! Preşedinţii de club fac ce vor"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 13:35

CFR Cluj a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, după ce a primit o depunctare de 24 de puncte, din cauza neplăţii datoriilor către mai mulţi jucători.

Foşti jucători şi căpitani la CFR Cluj, Ricardo Cadu şi Mario Felgueiras, au vorbit despre situaţia dificilă în care se află clubul.

"Îmi este greu să înţeleg cum o echipă care acum doi ani juca în UEFA Champions League este acum în insolvenţă. Am terminat pe locul doi prima parte a campionatului şi am ajuns în semifinalele Cupei, dar nu am primit nici un ban. În România, preşedinţii de club sînt şefii şi ei fac ce vor. Sincer, nu ştiu a cui vină este", a spus Mario Felgueiras pentru site-ul stiridesport.ro.

"Eu iubesc această echipă, pentru că am jucat opt ani de zile aici, iar acest club mi-a dat totul. De obicei, salariile se plăteau la timp, dar în ultimii doi ani au fost întîrzieri de cîteva luni. În ultimul sezon a fost dezastru şi erau jucători care nu şi-au primit banii timp de şapte luni. Criza financiară a afectat afacerile patronului, astfel încît acesta a băgat mai puţini bani în echipă", a spus şi Cadu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bumbescu52
bumbescu52  •  09 Martie 2015, 21:34

este f simplu ce s-a intamplat la cfr, maltezul harpi a scos toti banii din champions league si a lasat clubul in pantaloni scurti a investit malaiul in drepturile tv . rusine harpi!

cornelflore
cornelflore  •  09 Martie 2015, 16:48

FELICITARI ,ATI FACUT UN MECI MARE ,DACA VA DADEA 11 M CASTIGATI ,DAR ACEST ARBITRU CHIVULETE NU A VRUT SA CASTIGATI SI NU NUMAI EL SI COMANESCU ARBITRI MURDARI DE CARE SE MAI FOLOSESTE SI BURLEANU ,AM CREZUT CA ACESTI MIZERABILI AU DISPARUT ???????

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  09 Martie 2015, 12:42

Retrogradati insolventii asa cum se intampla in toata Europa, fotbalistii sunt primele victime ale acestor inginerii financiare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează