FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FCM TG. MUREŞ 1-1

Fotbal îngheţat! Inspiraţia lui Bumba şi norocul lui Cebotaru au decis meciul dintre Ceahlăul şi FCM Tg. Mureş

Ceahlăul şi Tg. Mureş au încheiat la egalitate.
Ceahlăul şi Tg. Mureş au încheiat la egalitate.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 22:28

Ceahlăul şi Tg. Mureş au încheiat la egalitate într-un meci decis de inspiraţia puştiului Bumba şi de norocul nemţeanului Cebotaru.

Trombetta îşi dorea a treia victorie consecutivă pe banca mureşenilor, în timp ce moldovenii lui Enache cîştigaseră 10 puncte în ultimele 4 runde şi voiau să continue forma bună din Liga 1. Mîna italianului venit la Tg. Mureş s-a văzut şi împotriva nemţenilor şi magia lui Bumba a adus primul gol (11). Puştiul de 17 ani a preluat de lîngă doi nemţeni şi după un un-doi cu Didi, l-a executat pe Villadsen cu un lob de efect. Debusolaţi, elevii lui Enache nu au contat absolut deloc în avanposturi şi pauza i-a găsit în avantaj pe ardeleni.

De la cabine au ieşit însă alte echipe. Ceahlăul a arătat puţin din determinarea avută la întîlnirea cu Steaua şi au început asaltul la poarta lui Albuţ. Stana (47, 50), Monroy (59), M. Constantinescu (61) au încercat şuturi din toate poziţiile, dar de fiecare dată portarul oaspeţilor a fost la post. Albuţ a fost pînă la urmă bătut cu 6 minute înainte de final, cînd Cebotaru a reluat din 5 metri dintr-o mare de picioare, dar Tg. Mureş iese după această remiză din zona roşie a clasamentului.

Penalty neacordat!
Mureşenii au avut un penalty neacordat la 0-1! Cu 5 minute înainte de golul egalizator, Pădureţu a fost faultat de Barna în interiorul careului nemţean, dar "centralul" Ivan a lăsat jocul să continue. Reluările au arătat că fundaşul Ceahlăului l-a busculat pe micuţul mijlocaş ardelean.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  05 Decembrie 2011, 10:11

pai normal,daca se joaca in decembrie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează