FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII TG.JIU 3-1

Fotbaliștii Pandurilor, la capătul răbdării: "Ne ducem la fund rău de tot"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 22:42

Ovidiu Herea și Lucian Sânmărtean au ținut să sublinieze încă o dată problemele existente la Pandurii, la finalul meciului pierdut de gorjeni, 1-3 în fața Stelei. 

"Asta e viața. E păcat de ce se întâmplă la Pandurii. Am făcut tot ce a ținut de noi. Dacă eram toți, puteam emite pretenții. Au plecat mulți colegi și e greu să joci din 3 în 3 zile, mai ales când nu sunt rezerve. Asta mi s-a întâmplat și la Rapid.

Sper să se rezolve odată și odată cu problemele în România. În câțiva ani nu o să mai avem fotbal. Ne ducem la fund rău de tot", a spus marcatorul golului "pandurilor", la TV Digi Sport.

"Situația la echipă e cea care se știe, dar am cazut în a doua repriză. Steaua a câștigat pe merit, a avut un joc de calitate azi. Mi-a plăcut jocul lor din seara asta.

Este o situație complicată la noi la echipă, ar trebui să le dea de gândit celor care conduc. Am întâlnit aici o situație greu de descris în cuvinte", a adăugat și Lucian Sânmărtean, la TV Dolce Sport.

"Nu regret perioada petrecută la Steaua, a fost cea mai frumoasă perioadă fotbalistică pentru mine" Lucian Sânmărtean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
hanmocar
hanmocar  •  05 Decembrie 2016, 02:12

Forza Steaua ! Respect Sinmartean !

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Decembrie 2016, 23:31

Ovidiu Herea cand explodează? Ca a facut 33 de ani.....tot il așteaptăm sa ajunga la Real Madrid....Asa ni se spunea acum 12 ani....ca el e "noul hagi" si ca e cel mai bun fotbalist tanar roman......a ajuns bine de tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează