FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Fotbalistul din Liga 1 comparat cu Erling Haaland: „Prețul lui ar trebui să fie mult mai mare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 10:57 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 11:26

Marko Dugandzic (26 de ani) a făcut un nou meci excelent pentru FC Botoșani, marcând în victoria moldovenilor cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0.

Tehnicianul lui FC Botoșani, Marius Croitoru, l-a comparat pe atacantul croat cu Erling Haaland (19 ani), superstarul Borussiei Dortmund. 

„Dugandzic a venit la Botoșani în aceeași perioadă cu Haaland. La fel ca Haaland, el marchează în aproape fiecare meci. Nici eu nu l-aș ceda pe un milion de euro. Din punctul meu de vedere, prețul ar trebui să fie mult mai mare”, a spus Croitoru, la Pro X. 

8 goluriîn 8 meciuri a strâns croatul pentru Botoșani: doar cu CFR Cluj (0-2) n-a punctat

16 goluriîn 17 meciuri a reușit Haaland de când s-a transferat la Dortmund

Fotbalistul din Liga 1 comparat cu Erling Haaland: „Prețul lui ar trebui să fie mult mai mare”

"Koljici, Omrani și Dugandzici sunt cei mai buni atacanți din România în acest moment. Se vede clar" - Cristiano Bergodi, antrenor CS Universitatea Craiova

350.000 de euroeste cota atacantului pe transfermarkt

+17 FOTO

FCSB și Craiova, interesate de Dugandzic

Golgeterul pe 2020 al Ligii 1, Marko Dugandzici, este boom-ul pe care FC Botoșani vrea să-l dea în această vară. FCSB și Craiova ar fi două dintre echipele interesate de croat.

În plină pandemie, a fost dorit de o echipă din Rusia, însă moldovenii au declinat oferta! Vor să dea lovitura financiară la finele sezonului. "Eu mă concentrez pe timpul prezent. Vom vedea la vară ce este mai bine pentru mine și pentru club. Acum, nu am niciun plan de viitor. Vreau să joc cât mai bine aceste 6 meciuri care au rămas", a declarat atacantul de 26 de ani. "În acest moment, nu are nicio ofertă. Nu ne grăbim. A avut ofertă lunile trecute de 1,5 milioane de euro, în martie, dar nu s-a materializat", a precizat Iftime. 

VIDEO. Dezvăluiri despre influențele politicului la Mediaș

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Pile, invidie, lucrături » „Propteaua” care-l face de neatins pe Mihai Popescu la Dinamo

Anamaria Prodan și Vasile Miriuță, schimb dur de replici în direct » „De ce arată jalnic echipa?!” / „Hei, hei, Ana, nu-i băga pe ei!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (22)
gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2020, 15:45

sa nu EXAGERAM, totusi............................................................................ pai e peste Haaland.......Marko Dugandžić joaca intrun campionat mai puternic ca Bundesliga...(Liga 1), joaca la o echipa care se bate mereu la titlu..nu ca BVB in Germania...minim locul 2.. mereu.... FC Botosani e peste Dortmund la tot ce vrei, capacitate oras, buget, suporteri, rank mondial, etc .....plus ca FC Botosani participa an de an in Ch League si castiga mereu grupa./.... pai ce sa stam sa mai comentam ....Haaland e mic copil fata de Dugandžić ... deaia a ales sa vina la Botosani .... :/

gata_cu_fecesebeala
gata_cu_fecesebeala  •  27 Iunie 2020, 15:07

Îl vrei la FC FCSB? Sau la Steaua București?

ali.bec
ali.bec  •  27 Iunie 2020, 14:58
Postat de Alumin Ruginoiu pe 27 Iunie 2020, 13:54

Porumboiu le știe , dar nu le respectă , tocmai fiindcă-i moldovean ...

Da. De acord!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează