FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

FOTO Ana Maria Prodan a postat imagini de la negocierea contractului pentru Sînmărtean

Ana Maria Prodan l-a reprezentat pe Sînmărtean la negocieri pentru prelungirea contractului cu FC Vaslui +1   FOTO
Ana Maria Prodan l-a reprezentat pe Sînmărtean la negocieri pentru prelungirea contractului cu FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2011 15:14

UPDATE Lucian Sînmărtean şi-a prelungit contractul cu FC Vaslui, iar impresarul fotbalistului, Ana Maria Prodan, a postat pe facebook fotografii făcute după parafarea înţelegerii, care îi garantează mijlocaşului 300.000 de euro pe an. Vezi mai jos imagini

 

UPDATE 7:00 // Curtat de mai multe echipe din ţară şi din străinătate, printre care cea mai interesată s-a dovedit Rapid, Lucian Sînmărtean, 31 de ani, a decis să-şi prelungească pe trei ani contractul care îi expira în vara anului viitor cu FC Vaslui. Parafarea actelor s-a făcut azi-noapte, aproape de ora 1:00, în prezenţa jucătorului, a managerului Anamaria Prodan şi a avocatului Dan Idita şi a lui Horaţiu Horoba.

Conform unui comunicat remis de Anamaria Prodan "negocierile durează de mai multă vreme, iar rundele finale au durat 6, respectiv 8 ore. S-a ajuns la condiţii reciproc avantajoase, iar Lucian, care este unul dintre liderii echipei din Vaslui, a acceptat oferta patronului Adrian Porumboiu, una care stimulează mai ales performanţa".

În urmă cu două zile, Gazeta a scris că Adrian Porumboiu i-a oferit lui Lucian un salariu stagional de 200.000 de euro, plus 300.000 de euro la semnătură, dar că Sînmărtean şi-ar dori un venit la nivelul lui Wesley şi al lui Adailton, adică în jur de 400.000 de euro pe an. Interesant este că jucătorul nu a participat la nici o rundă de negocieri, ci a preferat să se prezinte la tratative abia după ce totul a fost definitivat, iar el doar a semnat actele.

................................................................

Adrian Porumboiu şi Viorel Hizo au rezolvat problema contractului lui Lucian Sînmărtean, cel despre care se spunea că ar putea pleca de la Vaslui la finalul acestui an.

Finanţatorul vasluian a confirmat în această seară, al Radio.GSP, că s-a înţeles cu mijlocaşul de 31 de ani, iar o nouă înţelegere va fi semnată zilele viitoare. Sînmărtean ar fi intrat în ultimele şase luni de contract la începutul acestui an şi ar fi putut semna cu orice club.

Tehnicianul Viorel Hizo a confirmat de asemenea că jucătorul va rămîne la Vaslui.

'În acest moment e aproape ca şi rezolvat. Se poartă negocieri, sînt probleme care se poartă între Lucian şi conducerea clubului. Îmi doresc ca el să rămână la Vaslui. Nu dorim să pierdem niciun jucător, mai ales că aceştia sunt foarte importanţi pentru echipă', a declarat Hizo.

Sînmărtean a ajuns la Vaslui la începutul anului 2010, liber de contract. În cei aproape doi ani scurşi pînă acum, fotbalistul a bifat 57 de meciuri în Liga 1 şi a marcat de trei ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  20 Noiembrie 2011, 01:28

cel mai bun mij de banda......

pietreanul
pietreanul  •  19 Noiembrie 2011, 17:57
Postat de raul4steaua pe 18 Noiembrie 2011, 11:34

Pai hai sa numaram trofeele Vasluiului din ultimii ani 0, macar Steaua de bine de rau a luat Cupa anul trecut

tu daca esti prost ramai in Ghencea ca te luam noi de acolo !

nter
nter  •  19 Noiembrie 2011, 16:22

ma mir ca nu era pe masa dna prodan la un gangbang

Vezi toate comentariile (10)
Comentează