FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Armata dărîmă "Templul" » Stadionul Ghencea arată ca o ruină: buruieni, viespi şi o imagine dezolantă

MApN-ul se mîndreşte cu palmaresul Stelei, dar nu l-a updatat pe panoul de la intrarea în stadion, de pe care lipsesc titlul 24 şi Supercupa 6 de anul acesta // Foto: Vlad Nedelea +7   FOTO
MApN-ul se mîndreşte cu palmaresul Stelei, dar nu l-a updatat pe panoul de la intrarea în stadion, de pe care lipsesc titlul 24 şi Supercupa 6 de anul acesta // Foto: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 18 august 2013 21:45

Aflat în grija MApN, stadionul din Ghencea arată ca o ruină: crăpături, buruieni, ziduri cojite, cuiburi de viespi şi imagini decolorate.

Arena din Ghencea, "Templul fotbalului românesc", aşa cum i se spunea în anii '90, nu mai reprezintă casa Stelei de cînd Arena Naţională a fost construită. Numărul mic de meciuri care se dispută acolo a făcut ca Armata, cea care deţine stadionul, să nu mai investească bani pentru a-l întreţine.

Chiar dacă gazonul arată foarte bine, restul reprezintă o imagine dezolantă. Zidurile arenei s-au crăpat, vopseaua s-a cojit, iar viespile şi-au făcut cuiburi în panourile ce amintesc de vremurile cînd Ghencea era gazdă a partidelor din Liga Campionilor.

Nici treptele de la oficială n-au scăpat de eroziune. Marmura s-a albit din cauza acţiunii apei, iar soarele a decolorat afişele şi sigla celui mai iubit club de fotbal din România.

În plus, camerele de supraveghere au devenit inutile, fiind acum acoperite de crengile copacilor de lîngă tribunele stadionului.

30.000 de euro primeşte Ministerul Apărării de la clubul Steaua pentru fiecare meci disputat în Ghencea

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Ultimele 10.000 de bilete
Steaua va scoate la vînzare azi, începînd cu ora 11:00, la casele Arenei Naţionale, ultimele 10.000 de tichete pentru meciul de miercuri cu Legia, din play-off-ul Ligii Campionilor. Majoritatea biletelor rămase mai sînt la peluze, dar şi la tribuna a II-a, iar preţurile sînt cuprinse între 20 şi 30 de lei la peluze, şi 30 şi 90 de lei la tribuna a II-a.

Se tem de gazon
Jurnaliştii polonezi s-au interesat în România de starea terenului de pe Arena Naţională după ce au văzut imagini din partida Stelei cu Dinamo. "Vom juca pe un gazon incredibil de prost. Vom avea mari probleme la Bucureşti cu iarba de pe cel mai mare stadion al ţării. Pe lîngă fanii pătimaşi ai Stelei, aceasta va fi a doua noastră problemă", s-a scris în presa de la Varşovia. Reprezentaţii Primăriei Capitalei vor schimba în totalitate gazonul după meciul de miercuri, pentru partidele "naţionalei" cu Ungaria şi Turcia.

"Nu-mi convine că sînt sub Astra"
Reghecampf e deranjat de faptul că Liga şi Federaţia au amînat etapa a 7-a şi crede că se va lupta la titlu cu Astra: "Giurgiuvenii au cîştigat şi au acum 12 puncte. Pentru noi devine dificil, pentru că avem foarte multe partide amînate. Nu înţeleg de ce nu s-a putut juca înaintea «dublei» echipei naţionale. Noi va trebui să stăm o perioadă lungă în spatele Astrei, ceea ce nu îmi convine. Mă afectează că nu sînt pe locul 1 în clasament!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
katakuha
katakuha  •  20 August 2013, 01:24

Serios? Iar articole platite? Cine merge des la stadion nu cred ca a sesizat nimic. Restul comenteaza a paguba. @ vandersaar - altii au dat tonul la comunism in fotbal, sa nu uitam cine a fost prima echipa cu insemne comuniste pe tricouri... sau va place doar o parte din istorie si pe restul o bagati sub pres?

vandersaar
vandersaar  •  19 August 2013, 23:55
Postat de lucell pe 19 August 2013, 23:45

Cine vorbea...

Fata de Ghencea, Stadionul Giulesti a fost inaugurat de Regele Carol al II lea. Nici urma de Nicu, Nicolae, Zoe sau Elena.

lucell
lucell  •  19 August 2013, 23:47
Postat de misucfr pe 19 August 2013, 18:13

Vai mama voastra mitici, traiti din mila primariei, nici stadion nu aveti, o sa va vad cat de repede cum carcotiti !!!!! Acum sunteti tari in clanta, dar azi maine o sa jeliti !!!!

Steaua plateste orice joc gazduit de Arena Nationala sau de Ghencea,vorbesti din invidie si in necunostinta de cauza:)

Vezi toate comentariile (75)
Comentează