FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO

FOTO Atmosferă incendiară la derby » Coregrafii spectaculoase ale galeriilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 20:52

Fanii s-au ridicat din nou la înălţime la derby-ul dintre Steaua şi Dinamo.
Ambele galerii au impresionat la capitolul coregrafii, Cristi Balaj fiind nevoit să întîrzie startul partidei cu aproape 5 minute din cauza torţelor aprinse de fanii. Steliştii au colorat peluza lor în roşu şi albastru cu baloane, steguleţe, torţe şi fumigene, plus mesajul: "Nu renunţăm să iubim, să trăim...".

De partea cealaltă, dinamoviştii au replicat cu o pînză pe care era desenat Charlie Chaplin, care a acoperit întreaga peluză, alături de mesajul: "Filmul mut prin apariţia noastră a luat sfîrşit / Eroii stadioanelor trăiesc viaţa la infinit".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
huskydog17
huskydog17  •  01 Noiembrie 2014, 09:11
Postat de steaua_koln pe 01 Noiembrie 2014, 01:51

Adevarul este ca a-ti avut o coregrafie inspirata, cam asta e dinamo in ultimii ani, un fel de Charlie Chaplin.Si cand ma gandesc ca C.C. era un personaj hilar................

Oare cand va face Dinamo o coregrafie pe care sa o inteleaga si stelistii?Probabil ca niciodata, nu fac parte din aceeasi clasa sociala!

cenabil
cenabil  •  01 Noiembrie 2014, 08:53

Iata ce ''coregrafie'' se poate face printr-un mesaj simplu.... ://www.gsp.ro/fotbal/cupa-romaniei/foto-gramatica-la-galerie-suporterii-vasluiului-ironizeaza-peluza-alb-visinie-319505-galerie-foto.html

redshow
redshow  •  01 Noiembrie 2014, 07:44

Coregrafii :((((((( Daca eram la dansuri folclorice ii bateam sigur ....la fotbal ne-au dat scor de neprezentare :(((((

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close