FOTBAL  »  Superliga  »  PREMIERI

FOTO Avem şi hîrtia oficială » Cum s-au împărţit cele 2 milioane de euro la Petrolul. Fotbaliştii au rămas uluiţi!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 15:51

Gazeta Sporturilor v-a prezentat în ediţia tipărită de ieri primele acordate de municipalitate fotbaliştilor de la Petrolul pentru sezonul trecut al Ligii 1. Aproape 2 milioane de euro în total pentru clasarea pe locul 3.

Site-ul GSP.ro vă oferă azi şi documentul cu tabelul complet al premierilor.

Prima coloană reprezintă totalul banilor care trebuie acordaţi, iar pe a doua sînt trecute sumele achitate deja în prima tranşă.

Întreg vestiarul petrolist a rămas uluit după ce pe listă, în dreptul directorului sportiv Marius Nicolae (penultimul din listă), a fost trecută o primă pe care doar Grozav şi Geraldo o depăşesc dintre jucători!

592082-592080-592079-ddadsa.jpg

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (71)
viorel777
viorel777  •  22 Ianuarie 2014, 00:56

Nu mi se pare normal ca o primarie sa sustina financiar un club profesionist de fotbal pe banii contribuabililor.Puteau sa modernizeze spitalul din Ploiesti cu banii astia sau sa faca ceva util pentru oras. Sper ca acesti oameni sa ajunga la puscarie,pentru ca acolo le este locul

true_holland
true_holland  •  26 Octombrie 2013, 14:00
Postat de vasglo pe 24 Octombrie 2013, 16:01

Alo, Parchetul, Dna-ul, eu sunt ploiestean si nu sunt de acord ca din banii mei (taxele platite de mine) sa ajunga o parte in buzunarele unor fotbalisti, adica unii care alerga dupa o minge si cand ajung la ea ii dau cu piciorul, iar cei mai multi dintre ei nici macar nu sunt romani..Inteleg ca Primaria sa creeze conditii pentru sport, sa faca stadioane sa sustina cheltuielile de intretinere pentru bazele sportive, dar nu SA BAGE BANII MEI IN BUZUNARELE FOTBALISTILOR....Unde sunt marii investitori prahoveni, pe noi ne intreaba cineva daca vrem sa dam bani la fotbalisti???

... pai daca nu-ti convine, nu mai plati impozitele, ia vezi, ce o sa se intample?! Cel putin nu nu mai ai "grija" si stresul ca "pretiosii" tai bani ajung acolo unde nu-ti convine! Sau poate vrei sa se duca cat mai multi bani din "largul" tau buzunar, catre "pretiosii" si "capabilii" nostri alesi din Parlament si Guvern, ca tot si-au votat salarii babane si prime, si ghici de unde o sa le primeasca?! Se gasesc tot felul de indivizi aici de teapa ta, sa comenteze aiurea, vorba aceea: "câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia"...

movul29
movul29  •  26 Octombrie 2013, 13:13
Postat de brancusi pe 24 Octombrie 2013, 20:11

Din punct de vedere al mecanismului legal ai explicat perfect.Mai mult,este chiar moral ca o comunitate locala,chiar daca e vorba de bani publici,sa-si gestioneze resursele financiare dupa um doreste,diferentele fata de companiile nationale sau societatile cu capital de stat fiind majore,dar astea sunt lucruri pe care prea putini le cunosc,asa ca nu-s motiv de inflamare a spiritelor.Obscene sunt sumele,comparativ cu performanta cred ca numai arabii ofera asemenea recompense,de aceea pute de la distanta,iar pentru Nicolae ala este furt pe fata cu acte in regula,e caz clar pentru DNA.

Esti tare nepriceput ....daca dai un leu sau 1000 nu are nicio importanta, conteza cum au fost obținuti banii! Iar aici a fost o hotărâre (un angajament) al consiliului local, al aleșilor locuitorilor Ploieștiului! Aceștia au decis să plătească clubului Petrolul 3 mil de euro ca să muriți voi tâmpitii de ciudă! Împărțirea banilor este atributul celor din conducere! Clubul nu inseamnă doar ce vedem pe teren, poate și Nicolae are meritele lui! Primăria Buicurești a susținut Oltchim Râmnicu Vâlcea (echipa de handbal) cu 1 mil. euro! N-a mai deranjat pe nimeni ptr. că nu putea să deranjeze echipa stână, așa că așa zisa ziaristă M.A. nu a scris nimic despre subiect!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează