FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FOTO Bătaie generală la FCSB - Astra! Gnohere, iertat de eliminare, Ioniță, trimis la vestiare după ce a primit două "galbene" în 15 secunde! Gest suburban făcut la ieșirea de pe teren

Captură TV Dolce Sport +4   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 22:51

Spiritele s-au încins pe finalul partidei dintre FCSB și Astra, după o intrare brutală a lui Gnohere asupra lui Bejan.

Jucătorii Astrei au sărit la Gnohere, moment în care fotbalistul roș-albaștrilor i-a dat o palmă lui Alexandru Ioniță, fapt trecut cu vederea de arbitru. Ioniță a ripostat și i-a băgat mâna-n gât francezului.

În încăierare s-a implicat și Ionuț Larie, fundașul lui FCSB, care l-a apucat de gât pe Ioniță. În cele din urmă, arbitrul i-a dat cartonaș galben lui Larie. Ioniță a fost și el avertizat, dar a continuat să comenteze asupra deciziei centralului și a văzut al doilea galben  în 15 secunde, fiind trimis la vestiare.

În momentul în care a părăsit suprafața de joc suporterii prezenți pe Arena Națională l-au huiduit. Ioniță le-a răspuns ironic aplaudându-i. Apoi, atacantul Astrei a făcut gesturi obscene către fanii adversarei.
ale9430

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
100002473541087
Danut Ognean  •  13 August 2017, 18:54

cinste si respect ionita felicitari! rusine bizonului rusineee arbitrului

andrei.f
andrei.f  •  13 August 2017, 17:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  13 August 2017, 16:19

Stanciu a stat 3 etape pentru un asemenea gest. Gnohere nu-l loveste pe Ionita ci invers in rest aceeasi golaneala antistelista.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează