FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA

FOTO Belgrad? Nu, Ploieşti! » Atmosferă incendiară în tribune la Petrolul - Steaua

Arlauskis pare să fi ajuns pe un cîmp de luptă +4   FOTO
Arlauskis pare să fi ajuns pe un cîmp de luptă

Articol de - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 00:23

Ultraşii Petrolului au pornit "iadul" pe "Ilie Oană" după modelul sîrbilor de la Partizan. Steliştii au ripostat şi Balaj a întîrziat startul cu zece minute, ca să stopeze nebunia.

Zeci de torţe aprinse la fix ora 21:00 şi mai apoi aruncate pe teren în direcţia portarului Arlauskis. Cei care au început "bombardamentul" au fost ploieştenii, care au fentat, a suta oară!, controlul Jandarmeriei şi au intrat cu material suficient cît să înroşească o peluză.

Steliştii aflaţi în tribuna opusă au ripostat. Cu torţe şi cu petarde vîjîind spre ploieştenii din jur, apoi au distrus o mare parte din sectorul pe care l-au avut rezervat, au rupt şi au aruncat scaune. Detalii previzibile pentru un Petrolul-Steaua, înfruntarea care rar nu produce incidente!

Balaj a întîrziat startul jocului ca să le arate spectatorilor că nu gustă deloc "spectacolul" din tribune. Arbitrul a dat un avertisment, forţele de ordine au intervenit de-a binelea, în forţă, în mijlocul galeriilor. Meciul a început aşa, în atmosfera de război purtat în jurul unui dreptunghi cu iarbă.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Au revenit fanii
Galeria roş-albastră a fost din nou alături de echipă. După ce-au protestat la ultimele meciuri, nemulţumiţi de prestaţia Stelei în play-off-ul cu Ludogoreţ, la Ploieşti au fost prezenţi peste 500 de suporteri stelişti veniţi de la Bucureşti. Aceştia au scandat pe toată durata jocului fără să-i mai apostrofeze pe oamenii lui Gâlcă, aşa cum procedau în săptămînile trecute.

Mutu îl ia pe "Burtă" în India:)
Adrian Mutu se duce în India cu un masor de la Petrolul. Răzvan Negoiţă, poreclit "Burtă", pleacă să-l ţină în formă pe "Briliant" în Asia. Lui "Burtă", Mutu i-a cumpărat la începutul lunii iulie o maşină, după ce angajatul clubului reuşise să obţină permis de conducere.

INBOX:
- Membrii galeriei Petrolului au scandat de mai multe ori împotriva conducerii clubului pentru deciziile luate în ultima vreme. Printre acestea, şi cedarea unor jucători importanţi. Pe toată lungimea peluzei, fanii au scris numele lui Bornescu, Szukala, Dore, Hamza, Bokila şi ale altor fotbalişti plecaţi recent de la Ploieşti.
- În tribunele stadionului "Ilie Oană" s-au aflat şi reprezentanţi ai clubului Dinamo Kiev, echipă pe care Steaua o va întîlni pe 2 octombrie în deplasare, în grupele Europa League.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
inginera
inginera  •  22 Septembrie 2014, 12:10
Postat de legendavisinie pe 22 Septembrie 2014, 09:16

Cand o sa va civilizati si n-o sa mai distrugeti scaune ?

Sa ne pupe maica ta bula!:))))

lighiuta
lighiuta  •  22 Septembrie 2014, 10:21

Astia merita sa aibe terenul suspendat pina la finele turului de campionat...ptr ca sunt recidivisti...si sa aiba acces la meciuri doar femeile si copiii...

legendavisinie
legendavisinie  •  22 Septembrie 2014, 09:16
Postat de level26loading pe 22 Septembrie 2014, 09:03

Nu au aruncat ca korsikanii maro cu pungi cu urina.

Cand o sa va civilizati si n-o sa mai distrugeti scaune ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează