FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 2-2

FOTO Cadou pentru ultraşii Stelei » Bornescu, "lucrat" de un copil de mingi :D

FOTO: fcsteaua.ro +3   FOTO
FOTO: fcsteaua.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 aprilie 2013 16:13

Steaua şi Petrolul au remizat aseară pe Naţional Arena, scor 2-2, în derby-ul etapei cu numărul 27 din Liga 1.

Portarul oaspeţilor, Mircea Bornescu, a avut parte de un eveniment neplăcut, care s-a întîmplat chiar în timpul partidei. Atent la ceea ce se întîmplă pe teren, goalkeeperul ploieştenilor nu şi-a dat seama cînd un copil de mingi i-a ajutat pe fanii Stelei să se răzbune.

Bornescu este cunoscut pentru dăruirea pe care o are pentru echipa la care evoluează, dar şi pentru relaţia foarte bună cu fanii pe care şi-o creează oriunde merge.

Din respect pentru suporterii Petrolului, portarul agaţă în plasă un fular al echipei la fiecare partidă. Un copil de mingi a profitat de neatenţia lui Bornescu şi a luat fularul, pe care l-a dăruit galeriei Stelei.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  24 Aprilie 2013, 11:16

Unde sunt acei ”fanatici”? Unde e peluza sud? Că-s puțini și sunt apatici Și abia dacă s-aud. Mi-am dat seama cum stă treaba Și toți Lupii-s de acord Sunt sub noi, dar sunt degeaba Ăștia din peluza nord. Mii de fani câți are Steaua Nu se-nghesuie-n Arenă C-au rămas să-și bea cafeaua Și-s pe Dolce sau Antenă. Deși-s trei mii sau patru Lupii mei domină fonic Iar steliștii-s ca la teatru Sau ca la concert simfonic.

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  24 Aprilie 2013, 11:15

Tudore azi fără tine Nu lua Steaua niciun punct. Cum stă treaba băi ciobane, Nu te temi de cel Cel-de-Sus? Nu pupa cruci și icoane Că jucați cu ”om” în plus. O echipă campioană Cu patronul fariseu La furat și la pomană Sunteți primii mai mereu. Cel mai mult sincer îmi place Că v-a ”tras-o” Chiricheș Ia zi Gigi, tot mai face Cinș-pe milioane cash? *** În tribune v-am dat clasă Și-am cântat frumos și tare Și-a jucat Steaua acasă Parc-a fost în deplasare.

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  24 Aprilie 2013, 08:49
Postat de catzulinho pe 23 Aprilie 2013, 16:38

La prima vedere pare ca trebuie sa fiu anti acest gest insa sunt anti agatzat fularul echipei tale de plasa in deplasare. Asa a facut si la Rapid petrolu, nu mi se pare corect, iar daca voi spuneti ca din asta denota lipsa de civilizatie, exagerati crunt. N-am vazut asa ceva in Vest, oltene, vorbesc serios. Daca joci acasa, pune fulare si de transversala, asa mi se pare o aroganta proasta, ieftina. Felicitari petrolului pt egalul de aseara !

Pentru mine , roman , acasa inseamna si in Harghita si Covasna mai omule !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează