FOTBAL  »  Superliga  »  ACTE

FOTO Ce acte a prezentat Gigi Becali azi la conferința de presă » Imagini în detaliu surprinse de fotoreporterul GSP

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2015 14:35

Gigi Becali a ținut să demonstreze din nou că echipa sa este continuatoarea de drept a Stelei și a venit cu actele prin care susține că n-a pierdut nimic în fața celor de la CSA, în afara emblemei. 

Ce documente a prezentat Gigi Becali la conferința de presă de azi:

  • Act 1: MAPN avizează favorabil dobîndirea personalității juridice de către Asociația FC Steaua București
    act1
  • - Act 2: STATUTUL: Asociația FC Steaua București SA continuă activitatea sportivă de performanță a Secției de Fotbal a CSA Steaua București și preia în întregime tradițiile glorioase ale acesteia.
    act2
  • - ACT 3: Societatea comercială Fotbal Club "Steaua" București SA va prelua fără nici o altă formalitate locul din Divizia A.
    act3
  • - ACT 4: Certificat de Identitate Sportivă
    act4
  • - ACT 5: Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 6 a dispus neînceperea urmăririi penale în ancheta privind preluarea clubului de către Gigi Becali
    act5
  • - ACT 6: Asociația FC Steaua București a preluat unele debite ale celor de la MApN și ale CSA Steaua
    act6

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (212)
2506764079414536
Cristi Blanaru  •  04 August 2020, 14:03

Iar pune presa botul la inepțiile lui Becali. Articolele 1,2 și 6 se referă la înțelegerile dintre clubul Steaua și AFC lui Păunescu, nu e treaba lui Becali ce scrie acolo, n-a participat el la acele ședințe. Articolul 3 este o copie ordinară la xerox după nimic (vezi foto cu atenție). In "document" nu există semnătura sau stampila MApN, nimeni din Armată nu a dat niciun loc în liga 1 lui Becali. Articolul 4 certificatul de identitate sportivă (CIS) al lui Becali este altul decât cel clubului Steaua. Pentru că folosește numele Steaua București fără nicio aprobare a clubului a fost desființată de instanța de judecată, acest CIS nemaifiind valabil in prezent. Articolul 5 măi oameni buni citiți și voi ce zice articolul 280 din legea 53/2003 că nu are absolut nicio legătură cu identitatea Steaua ci este vorba de codul muncii. Probabil cineva a făcut plângere la DNA că FCSB ar fi încălcat codul muncii iar procurorul a constatat că nu e cazul. Ce treabă are codul muncii cu identitatea clubului domnilor ziariști ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  19 Iunie 2018, 15:49
Postat de benise pe 24 Octombrie 2015, 10:48

Păcat ca prostia nu doare,mare păcat! Bai ***, cum dacă o echipa se organizează altfel comercial,trebuie retrogradată și apoi sa promoveze?Doamne ce dooooobitoc!

Inainte sa jignesti, ar fi mai bine sa cunosti regulamentul. Vei afla ca o echipa "indiferent de motive" daca isi schimba numele in timpul competitiei, e obligata sa inceapa din ultima liga. ROAF, il gasesti pe siteul frf

benise
benise  •  24 Octombrie 2015, 10:48
Postat de valiro pe 24 Octombrie 2015, 08:12

Dar actul prin care FRF si Liga 1 sunt de acord ca o echipa nou infintata sa intre direct in prima divizie unde e ? Asa poate face oricine o intelegere sa vina orice echipa in locul lor... In mod normal in Liga 1 se intra prin promovare, nu prin schimbare de societate.

Păcat ca prostia nu doare,mare păcat! Bai ***, cum dacă o echipa se organizează altfel comercial,trebuie retrogradată și apoi sa promoveze?Doamne ce dooooobitoc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (212)
Comentează