FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCM TG. MUREŞ 1-0

FOTO » CFR a cîştigat după o gravă greşeală de arbitraj

Pantelis Kapetanos a scăpat mingea în afara terenului, însă s-a dictat corner pentru CFR Cluj (captură: DigiSport 1)
Pantelis Kapetanos a scăpat mingea în afara terenului, însă s-a dictat corner pentru CFR Cluj (captură: DigiSport 1)

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 martie 2012 23:32

Startul de campionat a adus şi prima eroare de arbitraj importantă. În minutul 25 al partidei dintre CFR Cluj şi FCM Tg. Mureş, Pantelis Kapetanos, atacantul gazdelor, a încercat să protejeze o minge în duelul cu Victoraş Astafei, însă a scăpat mingea în afara terenului (vezi captură!).

Jocul nu s-a reluat însă cu aut de poartă, aşa cum ar fi fost normal, ci cu o lovitură de colţ, din care CFR a deschis scorul, chiar prin Kapetanos.

A fost golul care a decis învingătoarea, aşa că eroarea poate fi considerată una care a viciat rezultatul. Vezi aici golul lui Kapetanos şi cele mai importante faze ale meciului!

Nu a fost singura eroare de arbitraj a partidei, Robert Ilyes, mijlocaşul oaspeţilor, fiind semnalizat eronat în poziţie afară din joc cu 4 minute înaintea finalului, într-o situaţie de unu la unu cu portarul Beto, care a apărat şutul fostului jucător al Rapidului.

De asemenea, tîrgu-mureşenii au contestat o altă decizie a arbitrului, care l-a oprit pe Danijel Subotici din drumul spre gol pentru un fault la Nicoară. Subotici înscrisese după ce îl driblase şi pe Beto, însă fluierul lui Cătălin Popa se auzise deja.

Preşedintele echipei CFR Cluj, a catalogat la finalul partidei arbitrajul ca fiind "unul de nota 7".

În urma acestui succes, CFR a trecut pe primul loc în clasament, acumulînd cu două puncte mai mult ca Dinamo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
albusibiu
albusibiu  •  04 Martie 2012, 18:55

Articol nesemnat. E clar care e doza de jurnalism de aici. Sa traiti...cum veti putea.

je__
je__  •  03 Martie 2012, 18:54

Din nou aceasta echipa de mijlocul clasamentului obligata de catre arbitru sa ia trei puncte nemeritate! Jegosilor!

boomdm
boomdm  •  03 Martie 2012, 17:43

Nu cred ca exista nici o sansa sa mai avem cronici corecte.Din pacate mitici i-au subordonat pe toti cei care scriu pe aici (am evitat cuvantul ziarist).Nimeni nu scrie de eliminarea lui Muresan?Nimeni nu scrie de cele 10-15 faulturi ale lui Astafei?.Nimeni nu scrie ca o tanata speranta ca Bumba este invatat de la varsta asta sa fure?Astea sunt problemele nu ca s-a dat un corner care nici la reluare nu stii daca a fost sau nu!Nu s-a scris despre faptul ca Subotici trebuia sa i-a cartonas galben (al 2-lea) la faultul clar ca lumina zilei asupralui Nicoara? Miticilor ,in afara de toate oile care va citesc fituica ,restul nu sunt chiar asa prosti sa va si creada.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează