FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

FOTO Champions League a lor » Galeria Stelei a fost la înălţime în meciul cu FC Vaslui

Suporterii Stelei au umplut arena din Ghencea. +3   FOTO
Suporterii Stelei au umplut arena din Ghencea.

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 aprilie 2012 23:13

Steliştii au simţit şansele de titlu, o performanţă nemaivăzută de aproape şase ani, şi s-au comportat aşa cum au mai făcut-o, în perioada asta, doar la meciurile tari din Ligă.

Steaua de locurile 4-6, aşa cum a fost ea în istoria recentă, e o echipă obişnuită. Pe cînd Steaua campioană sau cu şanse, măcar cu vise, pentru titlu devine un club cu adevărat special, datorită suporterilor lui. Vasluiul a avut de înfruntat aseară, pentru prima oară de la promovarea lui în Liga 1, echipa cu spirit de cea-mai-iubită-din-România, formaţia de a cărei priză la public se miră toţi antrenorii şi jucătorii străini care ajung în Liga 1.

"De ce naiba tremuraţi toţi în vestiar cînd jucăm cu ăştia?", s-a enervat Wesley pe ai lui după 0-0 în tur, în Moldova. Brazilianul a putut să simtă aseară experienţa de a juca pe Ghencea reataşată de echipă şi de Tatu, şi de Stoichiţă. Lumea a uitat de cifrele proaste ale micuţului sud-american şi l-a aplaudat între reprizele în care a scandat "Steaua, victorieee!".

Senzaţia de galerie tare în stilul cum doar în estul Europei există, la Bucureşti şi la Belgrad, a fost susţinută şi de crainicul Gabi Safta, care se poartă ca un MC de la o petrecere, şi de miile de oameni ţopăind, suporteri care se trezesc dimineaţa cu dureri de picioare, la fel ca Bourceanu. Oamenii s-au bucurat şi de o contră a lui Chiricheş, şi de cîte o fază fixă nu prea periculoasă. Nimeni nu vrea neapărat tiki-taka şi vitezişti. Se mulţumesc toţi să vadă doar că echipa lor mai speră să mai cîştige un trofeu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
axg87
axg87  •  21 Aprilie 2012, 16:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai dreptate!jurnalistii sunt niste mizerii carora nu le pasa ca publicul cere altceva. ne-am saturat de manelizare iar in tarea asta nu exista jurnalisti care sa ofere subiecte interesante pentru ca nu sunt competenti.cand nu ai ce sa scrii, scrii de stoia sa nu fi dat afara...

axg87
axg87  •  21 Aprilie 2012, 16:07

Nu se compara cu ce este la Petrolul!se vede ca singurul motiv pentru care s-au inghesuit acolo a fost ca echipa lor este in lupta pentru titlu.Iubirea neconditionata implica spectacol acustic si joc de culori chiar si pe locul 16!

ucluj2011
ucluj2011  •  21 Aprilie 2012, 15:11
Postat de rapidistul85 pe 21 Aprilie 2012, 12:37

Galeria Stelei a fost la inaltime. Nu mai fiti invidiosi!! De la nivelul solului pana la tribuna sunt cam 20 de metri.. e totusi o oarecare inaltime.

Buna gluma rapidistule. Steaua de fapt nici nu are galerie. Galerie are Rapidul , "U" Cluj , Petrolul... Dar ce sa-i faci , jurnalisti platiti de Becali pentru a spala creierele prostimii din Romania (si slava Domnului , Romania nu duce lipsa de copii mai "slabi de inger".

Vezi toate comentariile (16)
Comentează