FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - CFR CLUJ

FOTO Controversă la partida dintre Iaşi și CFR » Miriuţă "a luat foc" pe margine

Foto: Captură Dolce Sport
Foto: Captură Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 21:08

CFR Cluj luptă în deplasare cu Poli Iaşi pentru calificarea în play-off, într-o partidă care nu a fost lipsită de decizii controversate ale arbitrilor. 

În minutul 25, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, Bud a şutat din interiorul careului, balonul a fost respins iniţial de Caparco în bară, iar apoi a revenit la goalkeeperul ieşenilor.


Capturi TV Dolce Sport

Ardelenii au considerat că mingea a depăşit linia porţii şi i-au cerut centralului Haţegan să valideze golul, însă centralul a lăsat jocul să continue, după consultările cu asistentul.

Decizia lui Haţegan i-a provocat o reacţie nervoasă lui Vasile Miriuţă, care s-a certat pe margine cu arbitrul de rezervă.

Urmărește meciul AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  28 Februarie 2017, 08:10

Și dacă s'a certat ca un nesimțit nu era normal sa privească în continuare meciul la tv-ul de la spitalul de nebuni,ca la el e comportamentul permanent,cu excepția meciurilor cu turma unde e...preș! ?

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Februarie 2017, 06:59
Postat de kenzo4play pe 27 Februarie 2017, 23:19

trebuie sa treaca in totalitate, nu doar cu axul central. Din poza nu reiese nicidecum ca a trecut in totalitate. 1cm din minge daca se suprapune peste 1cm din tusa, nu se considera trecuta...

Asta de unde ai scos-o ? Ia fii sincer ,daca in locul CFR-ului era Steaua era gol? Da sau nu ?

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Februarie 2017, 06:57

Golul e clar ,mingea e dincolo de linia portii.Binenteles ,CFR nu are sanse contra ..arbitrilor!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează