FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Cozi la case ca în vremurile bune » Rapidiştii se pregătesc pentru meciul de mîine cu Steaua din Ghencea!

Foto: Facebook FC Rapid Bucuresti
Foto: Facebook FC Rapid Bucuresti

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 13:54

Astăzi au fost scoase la vînzare biletele pentru derby-ul de tradiţie de mîine, dintre Steaua şi Rapid, transmis în direct de Look TV şi DigiSport, de la ora 20:30, dar şi liveTEXT pe GSP.RO.

Deşi casele trebuiau să se deschidă la ora 10:00, oficialii din Giuleşti au scos biletele la vînzare în jurul orei 13:00. În acest moment peste 500 de suporteri de aflau la coadă. Conform clubului Steaua, biletele acordate galeriei rapidiste costă 5 lei şi se află la peluza Sud a arenei din Ghencea.

"Clubul organizator al partidei de duminică va pune la dispoziţia FC Rapid 1.250 de tichete de acces la partida ce se va disputa pe stadionul din cartierul Ghencea. Ele vor fi disponibile la Fanshop Rapid (Stadionul Giuleşti) imediat ce vom intra în posesia acestora", este comunicatul oficial de pe siteul alb-vişiinilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
forumeer
forumeer  •  22 Februarie 2015, 03:01
Postat de varsity pe 21 Februarie 2015, 19:43

Si iar simpatizantii stelei sunt pysati pe ei de frica si gasesc pretexte sa nu vina la un meci la care sunt si rapidistii prezenti! In Giulesti nu veneau ca sanchi "n-au destule bilete", acum nu vin ca sunt stelisti, nu fcsb-isti! Niste mizerii fricoase, asa sunt stelistii

Esti prost, cum dracu de inca mai respiri :))))? Peluzele nu au fost cu Astra, nu vin azi si nici in cel putin TOT RETURUL. LA STADION, zic! Ca pe strazi vor fi baietii si va vor fte in gura, ca de obicei! Remember cum v-ati sigilat in barul ala din Sebastian anul trecut ca veneau sudistii si va dadeau borsu'!

manty_one
manty_one  •  21 Februarie 2015, 23:25
Postat de nebraska pe 21 Februarie 2015, 14:50

Suntem peste tot acasa Chiar si-n Franta la cersit Viata noastra e frumoasa Ne pricepem la ciordit Ne cunoaste toata lumea Noi suntem ovyne Cu suporterii Viitura Suntem pe vecie frati Umblam peste tot cu cortul Satra noastra-i renumita Acum facem greva foamei Pentru jalnica echipa... Fscb,fscb,lupta daca ne iubesti Fscb,fscb,zburatorii din gayncea.

cy0rmalau,gab0r cu palarie ai devenit p0et?uite al dreaq jhagardeaua b0rratta,zi si ceva de satra..de p0radel si pyyranda!...fh0uttute-n gat de sp0itor zabal0s!!.)))))))

benise
benise  •  21 Februarie 2015, 19:54

A reînceput țigăniaaaa! De aceea vreau sa retrogradeze aceasta echipa colorata Di justiție. Ce tupeu au acești boschet! ?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează