FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1

FOTO Dan Petrescu a luat foc pe marginea terenului, după ce Omrani a văzut "roșu": "Am pierdut clar două puncte din cauza arbitrului!"

Foto: Capturi TV Dolce Sport +2   FOTO
Foto: Capturi TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 22:48

CFR Cluj a terminat meciul cu FC Botoșani în 10 oameni, după ce Omrani a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 72, pentru simulare, la scorul de 1-1 (Detalii despre meci AICI).

Clujenii au acuzat că centralul Bârsan ar fi trebuit să dicteze penalty.

Omrani a primit balonul pe partea dreaptă și a pătruns în careu, unde a fost împiedicat de Mușat să înainteze. Fotbalistul CFR-ului a cerut lovitură de la 11 metri, dar centralul partidei nu a ezitat și i-a arătat cartonașul galben pentru simulare.

A fost al doilea "galben" văzut de Omrani, care și-a lăsat echipa în 10 oameni pentru mai multe de un sfert de oră, spre disperarea lui Dan Petrescu.

"Jocul s-a rupt în momentul în care Omrani a fost eliminat la o fază clară de penalty. Azi am pierdut clar două puncte din cauza arbitrului. Nu-l condamn, cred că n-a văzut. Dar, dacă tu nu ești sigur, nu dai «roșu». Nu poți să rupi jocul așa! A fost o greșeală capitală. Nu mă tem de arbitraj. Înainte îmi era frică, acum sunt convins că greșesc pentru că așa văd ei"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

"Din păcate pentru arbitru, apărătorul își lasă piciorul pe direcția de alergarea a atacantului. Bârsan a greșit" Cristi Balaj la TV Dolce Sport


Foto: Capturi TV Dolce Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (69)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Iulie 2017, 10:59

Din fotografii se vede clar ca aparatorul moldovean se uita cu coada ochiului in spate si-l agata intentionat pe Omrani.Ala si nu cfr-istul merita cartonas.Plus 11 metri fara discutii!

offside
offside  •  18 Iulie 2017, 11:39

Inca nu v-ati linistit? Aveti inca ochii rosii de plans? Lasa ca va trece si nu va mai considerati furati ati fost ajutati mereu. Campioana e numai una.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Iulie 2017, 11:17

Dane ,Dane "petrescule" unde crezi ca esti antrenor? La steaua ? Atunci ti se " dadea".Asa stand lucrurile ti se " ia". Jucatorul dat afara.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează