FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1

VIDEO+FOTO » Prima surpriză a campionatului: FC Botoșani remizează cu CFR Cluj, 1-1

Foto: Ionuț Tabultoc +19   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 18:31

FC Botoșani a realizat prima surpriză a acestui început de campionat, după ce a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-1.

Hoban, unul dintre cei 15 jucători aduși de ardeleni în această vară, a marcat primul gol al meciului după 10 minute, cu un șut pe sub portarul Cobrea.

Andrei Burcă a egalat pentru moldoveni în minutul 30, cu o lovitură de cap de lângă Culio, mingea venind din corner.

Ardelenii au suferit și mai mult în ultimele 18 minute când au rămas în 10 după ce Omrani a văzut al doilea cartonaș galben pentru o simulare în careu.

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1 VIDEO / TEXT
Au marcat: Burcă 31 / Hoban 10
Cartonaș roșu: Omrani 72

Echipele de start:

FC Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat - Bordeianu, Cucu - L. Buș, Moruțan, Golofca - D. Popa
Rezerve: Ed. Pap, Târșă, Serediuc, Tincu, Patache, Ciaccheri, Fulop

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Luchin, Vinicius, Camora - Păun, Culio, Hoban, Deac - Omrani, Bokila
Rezerve: Duka, Rus, Mureșan, Vlad, Nistor, Coman, Nouvier

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Iulie 2017, 11:04
Postat de Razvan Marcel pe 18 Iulie 2017, 22:51

Dan Petrescu si alti ca el va veni sa faca circ,arbitru a tras cu CFR,va spun de ce.Botosani a avut un penalty clar,nu sa dat.Omrani trebuia eliminat in min 52,si cred ca nu se mai ajungea sa vb CFR de penalty,e adevarat sau nu?

Ia uitat-te dragutule la pozele din articolul cu pricina .Cel cu lovitura de la 11 metri. Nu fii prea zelos ,respecta ortografia limbii romane!

749913671784643
Razvan Marcel  •  18 Iulie 2017, 22:51

Dan Petrescu si alti ca el va veni sa faca circ,arbitru a tras cu CFR,va spun de ce.Botosani a avut un penalty clar,nu sa dat.Omrani trebuia eliminat in min 52,si cred ca nu se mai ajungea sa vb CFR de penalty,e adevarat sau nu?

pupufcu
pupufcu  •  18 Iulie 2017, 15:57

Daca ne legam de arbitraj. Penalty pentru Bt in prima repriza, hent la Hoban. Rosu pentru Omrani, intrare cu talpa, agresiva la Bordeianu. Contact la Omrani / simulare Omrani la faza din careu. In general meci frumos, CFR neomogena, la un moment dat BT se apara cu 5-6 pe linie, si CFR construia anemic , in gol fara solutii. Circ gratuit oferit de Dan Petrescu.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează