FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FOTO Daniel Niculae a sărit în apărarea lui Ioniță II în conflictul cu Reghecampf: "Voi, suporteri pentru cupe și flori, noi, din pasiune pentru culori" » Dialog emoționant pe Facebook

FOTO: Captura TV DolceSport
FOTO: Captura TV DolceSport

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 23:21

Daniel Niculae i-a luat apărarea colegului său de la Astra, Alex Ioniță II, încolțit din toate părțile după gestul său de după partida cu FCSB, când a izbucnit în lacrimi, declarând că "și-ar fi dat cinci ani din viață" să poată încurca echipa roș-albastră. 

"Voi, suporteri pentru cupe și flori.. Noi, din pasiune pentru culori. Rapid - Alex Ioniță 2, legenda merge mai departe! 1923", a fost mesajul postat de Daniel Niculae pe pagina personală de facebook. 

Ioniță II a reacționat imediat la postarea lui Niculae, răspunzându-i acestuia printr-un mesaj de mulțumire.

 775329 775329 ionita nico fb

"Mulțumesc, Nico, însă fără voi (tu, Săpun și Pancone), cei care m-ați învățat să iubesc și să trăiesc pentru aceste culori, din tribună, nu aș fi ajuns aici, nu aș fi învățat să iubesc și să respect culorile cu care am crescut.

Dacă nu eram cu voi la Rapid și la Astra, cu siguranță eram departe de cel care sunt acum. Voi sunteți o mare parte din istoria Rapidului, și implicit a copilăriei și adolescenței mele", a fost comentariul lăsat de Ioniță II.

Citește și: Ioniță II, în război cu FCSB: "Să răspundă la o întrebare" » Replică dură pentru steliști: "De aceea îi urăsc toți!"

Reghecampf îl face praf pe Alex Ioniță II după ce jucătorul a plâns în direct la TV: "Du-te la Rapid, nu te obligă nimeni să joci fotbal aici"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nune
nune  •  12 Mai 2017, 08:39

Să stea liniștit ...Nico, și "suporterii pentru cupe si flori" fac o pasiune pentru culori. :) Doar că ei nu-și alimentează frustrările din ură și eșecuri

887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 Mai 2017, 08:24

De fapt pasiunea voastra e pentru o singura culoare. Nu alba, cealalta.

agiler
agiler  •  12 Mai 2017, 02:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează