FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ioniță II, în război cu FCSB: "Să răspundă la o întrebare" » Replică dură pentru steliști: "De aceea îi urăsc toți!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 13:24

Alexandru Ioniță II i-a răspuns dur lui Laurențiu Reghecampf, care l-a criticat după ce a plâns la finalul meciului Astra - FCSB 0-1.

"Este problema mea cum mă motivez sau dacă mă gândesc că joc pentru Rapid și așa mă motivez mult mai bine. Este problema mea și nu îi priveste pe ei ce fac eu și ce declar eu. Nu s-a pus niciodată problema să joc mai puțin bine cu celelalte echipe. Cu FCSB a fost un meci special pentru mine, pentru că sunt rapidist.

Cel mai mult urăsc Steaua! Eu știu de ce, dar nu vă pot spune. Am motivele mele. Așa am fost crescut eu. Nu privește pe nimeni cu ce echipă țin eu și ce fac eu. Este problema mea dacă voi avea de suferit mai târziu.

Cand au pierdut cu Viitorul cu 2-5, de ce nu au mai făcut atat tam-tam? Să răspundă ei la acestă întrebare. De aceea nu îi suportă nimeni. Ei când fac ceva, nu mai spune nimeni nimic. Dar dacă CSU Craiova a ales să joace cu jucători mai tineri, au început să îi acuze pe nedrept", a spus Alex Ioniță II la TV DolceSport.

Citește și: Șumudică sare la Reghe, după declarațiile făcute de stelist: "E mare frustrarea când nu iei titlul, dar ai cele mai bune condiții și ești cel mai frumos îmbrăcat"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (65)
847153178690789
Ticu Troya  •  12 Mai 2017, 06:44

Ionita , uraste steauua , pentru-ca este singura echipa care a furat intoate meciurile de la infiintare si pana acum , este singura echipa din lume care a furat absolut toate trofeele obtinute pana acum , este sigura echipa care n-are nici un suporter , dar are multi chibiti si este echipa infiintata de familia ceausescu si generalul tradator Lascar la ordinul Anei Pauker ! Dar lectia care v-a dat-o in teren , unde a facut ce-a vrut cu voi este si mai suparatoare pt rumegatoare !

104772133226352
Petre Radulescu  •  12 Mai 2017, 06:32
Postat de zarqa pe 11 Mai 2017, 21:14

Hopa, mai încet domnule. Este total eronat ce susții. Acest copil, Alex Ioniță, nu o să uite în viața lui, cum Gigi Becali, ajutat de gașca *** formată din Mitică Corleone, Mircea Sandu, Alex Deaconu&co, iau furat Rapidului titlul, chiar din Giulești, prin acea mascaradă cu întreruperea meciului, după ce Rapidul conducea cu 1 -0 din min 21. Cu două etape mai înainte, Gigi ”îl programează” pe Anton Heleștenu la Petroșani (Jiul _Rapid) acolo unde ieșeanul elimină trei jucători giulesteni în primele douăzeci de minute. A fost 5-1 ptr gazde. Cum să uite copiii Giulestiului astfel de lucruri ? Vorbesti de frustrare ? Unde-i frustrarea mai mare acum ? FCSB are cei mai buni jucători din România dar nu are antrenor(i) pe măsură. Este de vină Viitorul ptr acest lucru ? Sau Astra ? Sau Craiova ? Hai să fim realiști.

Nu mai bate campii copile. In acel meci arbitrul a facut ceea ce a trebuit sa faca - a intrerupt meciul *** din tribuna. De altfel, in toata lumea civilizata se iiau a stfel de masuri cand se depaseste limita bunului simt. Oricum am castigat acel campionat la 15 puncte diferenta, iar echipa decedata a terminat pe 3 din cate-mi amintesc. Atentie! Confunzi campionatele, cu Petrosaniul s-a jucat in alt campionat cand Co ca larul mic era antrenor, cand Diaconu a oprit meciul la voi antrenor era Rednic. Habar n-ai ce ai vazut. Iar Helesteanu a procedat corect. I-a eliminat pe cei 3 jucatori pt. ca la fotbal nu folosin procedee Kun fu. Ionita ne uraste pt. ca v-am eliminat in cel mai important meci din istoria voastra - semifinala Europa League, cand el era un copil. Din acest motiv ii este rusine sa spuna de ce ne uraste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  11 Mai 2017, 21:22

Ioniță ăsta este cam prost ! Sărăcuțul! Cu duhul!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează