FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-1

Reghecampf îl face praf pe Alex Ioniță II după ce jucătorul a plâns în direct la TV: "Du-te la Rapid, nu te obligă nimeni să joci fotbal aici"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 20:38

Alex Ioniță II a plâns după meciul pierdut de Astra în fața celor de la FCSB, scor 0-1, pe motiv că și-ar fi dorit să câștige meciul pentru a-i încurca pe roș-albaștri în lupta la titlu.

Reacția fostului jucător rapidist a fost taxată aspru de Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la FCSB.

"Când vezi că Steaua e împotriva a 5 echipe care se califică în play-off... Când am spus că mi-e scârbă mă refeream și la faptul că nu poți să plângi după un meci că ai pierdut cu Steaua și că ai fost crescut de Rapid. Fiecare om e liber să susțină o echipă, dar când ești plătit de o altă echipă nu e normal să faci așa ceva. Ce treabă avem noi cu Rapid?

Nu poți să joci cu gândul că FCSB nu trebuie să ia campionatul că ai fost tu crescut de Rapid. Dacă spuneai că lupți pentru echipa ta Astra era altceva. Oamenii care nu pot ajunge la echipele respective sunt răutăcioși, așa se întâmplă și în lume.

Când un jucător spune că-și dă 5 ani din viață să nu câștige FCSB campionatul mi se pare că am ajuns în altă lume. Ioniță, nu te obligă nimeni să joci fotbal, du-te la Rapid în Liga a 4-a, a 5-a și joacă!", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  11 Mai 2017, 10:50
Postat de braveheartro pe 11 Mai 2017, 09:37

De unde să știi tu, p@naramă ce înseamnă dragostea pentru o echipă când n-ai simțit niciodată așa ceva? Tu știi doar să-l țepuiești pe ciobănete și să te tirezi la arabi pentru bani. Ești o rușine a fotbalului. *** noastră să nu te mai vedem,

Valabil si pentru Ionita care papa banii lui Nicolae la Astra...Foarte buna observatia lui Reghe, sa mearga tata in Liga a 4-a sau a 5-a dupa Rapid daca iubeste atat de tare Rapiduletu si sa joace pe 2 beri Noroc...nu ? Pai haideti tata sa fim corecti , ca ne-m saturat de prefacuti pe aici !!!

braveheartro
braveheartro  •  11 Mai 2017, 09:37

De unde să știi tu, p@naramă ce înseamnă dragostea pentru o echipă când n-ai simțit niciodată așa ceva? Tu știi doar să-l țepuiești pe ciobănete și să te tirezi la arabi pentru bani. Ești o rușine a fotbalului. *** noastră să nu te mai vedem,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  11 Mai 2017, 08:34
Postat de spinoza pe 11 Mai 2017, 07:47

"Ami" esti simpatic! Cate clase ai fentat?

auzi....crezi ca la nivelul tau de inteligenta.....:) daca scriam ii"...pricepeai?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează