FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

FOTO Decizie incredibilă împotriva Vasluiului » Moldovenii au fost depunctaţi cu 8 puncte de Comisii: "Sîntem fraierii de serviciu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 octombrie 2013 19:25

Comisiile FRF au decis în această după-amiază să depuncteze FC Vaslui cu 8 puncte din cauza unor datorii către impresarul Ionel Codoban!

De asemenea, s-a decis ca Vasluiul să aibă interzis la transferuri! Dacă datoria către impresar nu se plăteşte pînă pe 16 octombrie, vor mai urma şi alte depunctări.

Se pare că vasluienii ar putea scăpa de sancţiune dacă vor plăti datoria către impresar pînă la judecarea de pe 16 octombrie, conform unor surse din FRF, anunţă Mediafax.

Preşedintele Ciprian Damian a confirmat comunicatul primit de la FRF, dar a anunţat că nu va plăti bani restanţi: "Nu este o decizie definitivă, este supusă recursului şi vine ca urmare a altor nedreptăţi a acestor comisii. Am plătit trei sferturi din bani, dar Vaslui nu mai datorează această sumă.

Datoria despre care se vorbeşte ar fi undeva la peste 100.000 de euro. Nu vom plăti aceşti bani. Dacă aveam măcar o mică îndoială că nu avem dreptate, am fi plătit şi aceşti bani rămaşi, dar aşa nu se pune problema. Am fost fraierii de serviciu mereu la aceste Comisii. Acest caz nu se va termina în România. Impresarul a avut dublă reprezentare", a spus vasluianul la televiziunea sportro.

Datoriile Vasluiului sînt după transferurile lui Antal şi Sălăgeanu de la Oţelul Galaţi.

Dacă decizia se va menţine, moldovenii vor rămîne cu doar trei puncte în clasament şi vor fi pe locul 16 în Liga 1.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (63)
merace
merace  •  19 Octombrie 2013, 06:51

Acum am inteles de unde vine expresia MASA VERDE: de la DOLARI!!! :D HaHaHa!

strajerul
strajerul  •  04 Octombrie 2013, 15:24

nu mai e Rapidul in liga 1; le trebuie alt tap ispasitor

iceman_giulesteanu
iceman_giulesteanu  •  04 Octombrie 2013, 09:55

O dovada ca in Romania jocurile sunt facute in functie de interese. Impresarul respectiv este unul cu prieteni in sfera "nasul-corleone". Sunt curios cand vom vedea steaua, dinamo si viitorul retrogradate pentru blaturile din finalul sezonului trecut care au tinut echipa regelui spagilor in circa 1. O rusine de campionat avem si apoi ne miram de ce afara tot mai multe echipe devin "rusinea Europei", echipe de genul dinamo, steaua, petrolul, astra. Bafta steaua, vad ca vreti sa doborati recordul de golaveraj negativ, eu va sustin in tentativa voastra!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează