FOTBAL  »  Superliga  »  DOCUMENTE

FOTO Demersul FCSB-ului la TAS, inutil! A fost publicat în premieră documentul prin care cluburile au fost înștiințate de criteriile de departajare

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 15:18

Jurnalistul Daniel Nanu a publicat un document trimis de LPF anul trecut, 29 februarie 2016, echipelor din Liga 1, în care cluburile sunt înștiințate că diferențierea în play-off, în caz de egalitate, se face prin luarea în considerare a jocurilor din play-off.

 În documentul expediat de LPF se menționează că "aplicarea criteriilor de departajare se raportează doar la jocurile disputate în faza a II-a", ceea ce înseamnă că sunt luate în calcul doar partidele disputate în play-off.


Foto: Facebook/Daniel Nanu

Gigi Becali susține că a discutat cu un avocat și este sigur că va avea câștig de cauză la TAS, după ce Viitorul a primit trofeul de campioană din partea LPF.

Regulamentul LPF privind organizarea Ligii 1 este vag în ceea ce privește criteriile de departajare și nu menționează clar dacă sunt luate în calcul toate meciurile dintr-un sezon sau doar cele jucate în play-off. 

 

BOMBĂ! În 29 februarie 2016, Liga a anunțat cluburile că la egalitate de puncte, se iau în calcul doar rezultatele din play off! !!

Posted by Daniel Nanu on Friday, 26 May 2017

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (284)
timm
timm  •  27 Mai 2017, 20:10
Postat de andrei.f pe 27 Mai 2017, 17:26

Alo, ziarist habarnist, tu crezi că fotbalul se conduce după note interne sau după ROAF? ROAF spune clar, FCSB campioană !

Alo prostovan gigist, interpretarea este obligatorie pentru ROAF. Viitorul 100% Campioana.

andrei.f
andrei.f  •  27 Mai 2017, 17:26

Alo, ziarist habarnist, tu crezi că fotbalul se conduce după note interne sau după ROAF? ROAF spune clar, FCSB campioană !

timm
timm  •  27 Mai 2017, 14:10
Postat de khal_37 pe 27 Mai 2017, 13:57

Ma lesinatilor, calati-va Steaua castiga 100% la TAS! Acolo nu merge cu smecheria sdi cu ,,eu cred ca''... Steaua este singurul club profesionist din Romania care investeste in jucatori, cu 8 milioane de euro intr-un singur sezon in comparatie cu Viitorul Constanta 30000 de euro, prea titrata si imaculata echipa a partidului cu psd in adn *** ZERO euro investiti in jucatori, asfca giurgiu 0 euro, csu olguta vasilescu 150000 euro sa nu mai spun de restul echipelor...Un lucru este cert, investesti, castigi. Nu investesti, poti castiga doar FURAND!

Ce inseamna sa fii gigist? Sa ti cu fcsb si sa te crezi stelist. Sa termini campionatul pe 2 si sa te crezi campion. Sa crezi ca daca ai o bricheta la tine poti castiga orice meci in deplasare. Sa pierzi 0-5 acasa si sa crezi ca e rezultat bun. Sa crezi orbeste orice spune infractorul gigi. Sa crezi ca la Cluj 1,7 milioane in valiza e foarte corect si gigi a facut puscarie POLITIC apoi .Sa fii mult mai supus decat Lutu. Sa nu intelegi deloc ROAFul.

Vezi toate comentariile (284)
Comentează