FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-BANIK 2-2

FOTO EXCLUSIV / Bornescu şi Neves bătaie ca-n filme la amicalul Rapidului cu Ostrava

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Rapidiştii au disputat azi, de la ora 15:00, a doua partidă de pregătire din cantonamentul din Antalya, împotriva cehilor de la Banik Ostrava, locul 3 în campionat. Meciul s-a încheiat în minutul 85, din cauza unei încăierări generale, în care s-au împărţit pumni şi picioare!

Arbitrul a pus capăt meciului, după o bătaie ca în filme între jucătorii celor două echipe! Bornescu, jenat de un fundaş advers, care a încercat să-i ia faţa la o lovitură liberă, a fost pălmuit de adversar şi a ripostat, lovindu-l şi el pe acesta. Ce a urmat a fost desprins parcă din filmele de acţiune.

Portarul rapidist şi adversarul său şi-au împărţit pumni şi picioare, iar rezervele celor două echipe, plus antrenorii şi alţi oameni din staff au pătruns pe teren şi au participat la încăierare. Deşi centralul a vrut să continue partida, după ce ar fi împărţit nişte cartonaşe roşii, cei de la Banik Ostrava i-au cerut arbitrului să pună capăt partidei.

FOTO EXCLUSIV DE RAED KRISHAN ( Antalya)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
 •  08 Februarie 2010, 10:13

o echipa de rahat cu suporteri de rahat.Cu asta am spus totul .APP CIOCU MIC CA ACU 10-15 ANI NICI NU PRINDEATZI CAMPIONATU:)):)):)) frustratilor

mirceab
mirceab  •  07 Februarie 2010, 11:18

rezultatul e bunicel insa forma aratata de rapid in primele 60 de min e ingrijoratoare. Daca Manea nu lasa "colegialitatea" si "intelegerea" pt oboseala jucatorilor -O LUAM IN BARBA. Il apreciez pe nae ca rapidist, dar nu e antrenor; nu pot sa uit ca l-a lucrat pe hizo pt ca "omora jucatorii"; apoi nu pot sa uit meciurile cu sto aia si ktze larii in care am fost PENIBILI in repr a 2-a! Bai manea, daca nu poti fi antrenor care sa te impui - MAI BINE LASA PE ALTUL!!

maxone42
maxone42  •  07 Februarie 2010, 08:26

Bai "Alcatraz" , pai tu nu ai vazut cum au decurs lucrurile? Ce voiai sa faca Bornescu , sa stea si sa se uite cum isi face de cap creetinul ala care le dadea "ghionturi si coate"? Dupa cum spuneam si mai jos: Nu mai faceti comentarii aiurea si puerile de copii stelisti haandicapati . Daca nu aveti ceva interesant de spus, abtineti-va. BRAVO Bornescule.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close