FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI, VINERI, 20:30, A1, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO EXCLUSIV FC Vaslui şi-a completat lotul la Bîrlad! Are 18 jucători! Cine va sta pe bancă la meciul de mîine cu Steaua

FOTO: Gabriel Tănasă +2   FOTO
FOTO: Gabriel Tănasă

Articol de , - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 21:50

Adrian Porumboiu a dat asigurări că FC Vaslui se va prezenta cu prima echipă la meciul cu Steaua, de mîine seară, 20:30, A1, Dolce, liveTEXT pe GSP.ro, dar e contrazis de ultimele evenimente.

Adrian Porumboiu a dat asigurări că FC Vaslui se va prezenta cu prima echipă la meciul cu Steaua, de mîine seară, 20:30, A1, Dolce, liveTEXT pe GSP.ro, dar e contrazis de ultimele evenimente.

UPDATE 21:46 FC Vaslui şi-a completat lotul la Bîrlad. Lotul este de 18 şi este format numai din juniori. Cel mai tînăr are 15 ani, iar cel mai mare are 18.

Pe bancă va sta Florin Bularda, antrenor la juniori, care are licenţă PRO. La urcarea în autocar, tinerii s-au arătat încrezători, deşi aveau emoţii.

Nu şi-au închipuit că vor debuta în Liga 1 aşa devreme şi mai ales să joace împotriva Stelei. Tinerii speră să-şi învingă emoţiile şi vor încerca să facă o figură cît mai frumoasă.

UPDATE 20:45 FC Vaslui a plecat la Bucureşti avînd în autocar doar 5 puşti. Restul lotului va fi completat pe drum. Autocarul va trece prin Bîrlad, de unde vor mai fi luaţi jucători de la Juniori A.

UPDATE 17:00 Jucătorii străini s-au întors şi au reuşit să-i convingă şi pe restul fotbaliştilor români să nu facă deplasarea la Bucureşti! Prin vocea lui Cătălin Straton, fotbaliştii au cerut să li se pună la dispoziţie autocar mîine la ora 12:00 pentru a veni în Capitală în ziua meciului cu Steaua. Oficialii galben-verzilor au refuzat, iar Cătălin Popa, directorul sportiv al clubului, a decis să plece în următoarele ore spre Bucureşti, cu un lot format doar din juniori!

UPDATE 15:45 Pînă la urmă se pare că şi jucătorii străini vor face deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu Steaua. Aceştia s-au întîlnit cu cei din conducerea clubului şi au căzut de comun acord să vină la meci, însă au pus condiţii. Pe lîngă plata unor datorii restante, străinii din lotul galben-verzilor au cerut să vină spre Capitală doar mîine, în ziua meciului: "Venim la meciul cu Steaua, dar doar în ziua meciului!". Dorinţa le-a fost acceptată de conducere!

UPDATE 15:10 Toţi jucătorii celor de la FC Vaslui au fost întorşi din drum de Ciobotariu şi în aceste momente aceştia se află la stadion. Întreg staff-ul formaţiei s-a întîlnit de urgenţă cu şefii echipei la un restaurant din afara oraşului pentru a găsi soluţia pentru ca FC Vaslui să vină la Bucureşti cu cea mai bună echipă şi nu cu juniorii.

UPDATE 14:30 De mai bine de jumătate de oră, elevii lui Liviu Ciobotariu trebuiau să plece spre Bucureşti, însă problemele continuă. După ce o parte din jucători au luat masa la hotelul unde sînt cazaţi, fotbaliştii străini din lot au preferat să meargă la restaurante sau chiar să plece din localitate.

La această oră, Ciobotariu încearcă să găsească 11 jucători români care să facă deplasarea pentru meciul cu Steaua, după ce străinii din lot au refuzat să se urce în autocar! Problema e că vasluienii nu au 11 jucători români în prima echipă, iar oficialii se gîndesc să ia mai mulţi juniori de la echipa a doua a clubului, care evoluează în Liga a IV-a.

UPDATE 14:00 Chiar dacă Porumboiu anunţă linişte la Vaslui, situaţia nu e deloc una bună. La această oră, jucătorii sînt într-o şedinţă pentru că nu vor să facă deplasare la Bucureşti! Antrenorul Liviu Ciobotariu încearcă să-i convingă să se răzgîndească.

----------

Adrian Porumboiu crede că FC Vaslui se va prezenta la meciul cu Steaua, de mîine. "Nu sînt administratorul clubului şi nu ştiu ce se întîmplã acolo, dar ştiu că o parte din jucători şi-a primit banii şi urmează şi cealaltă parte. Eu cred că echipa va ajunge la meciul cu Steaua în ciuda imaginii de dezastru pe care o transmite cineva în unele publicaţii” , a declarat Porumboiu pentru Vremea Nouă.

Fostul finanţator al vasluienilor l-a atacat din nou pe cel care a preluat clubul, Ciprian Damian, după ce acesta a spus că nu există bani de motorină pentru a face deplasarea la meciul cu Steaua:

“Probabil el vrea să bea motorină pentru a-şi lua viteză. Cum să nu existe motorină? Echipa ajunge la meci. Eu aşa cred. Sînt probleme, dar acestea se pot rezolva sub o altă formă, nu ieşind şi ţipînd. Sînt convins că lucrurile se vor aşeza pe făgaşul lor”.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (218)
mushu23
mushu23  •  11 Aprilie 2014, 08:59
Postat de plischi pe 11 Aprilie 2014, 06:45

am ajuns de risul lumii, oameni buni!

ai dreptate...sunt stelist dar nu imi convine situatia aceasta.Trebuie sa se faca ceva, sa fie penalizari,depunctari sau ceva ca sa plateasca aceste echipe care strica competitia.Nu este normal sa nu iti platesti jucatorii de atata timp, sa iti bati joc de ei si de competitie si sa nu suporti consecinte.Nu mai ai bani, afara,sa vina altul

gabush86
gabush86  •  11 Aprilie 2014, 08:10

Parca si craiova a venit asa inainte sa retrogradeze prima data si a jucat cu dinamo numai cu juniori si a luat-o cu 5 sau 6 - 0 !

plischi
plischi  •  11 Aprilie 2014, 06:45

am ajuns de risul lumii, oameni buni!

Vezi toate comentariile (218)
Comentează